02 Marts 2010 @ 21:30
Pavasarīgi meitenīgs  

Ja izejot no mājām aizvert acis, gaisā var sajust pavasari. ES gribu atpakaļ vakardienas peļķes, es gribu atkusni. Ziema, tu biji forša, bet tagad vari iet.

Šodien bija visai produktīva diena. Pastaigājos ar kolēģi pa jūgendstila ieliņām, iečekojām pāris mākslas galerijas un citas foršas vietiņas. Iegājām arī kafejnīcā-lasītavā, kuru man te nesen ieteica - "Pastnieks zvana divreiz". Pirmais iespaids labs, bet tā kā mēs gājām izlūkošanas nolūkos par ēdieniem, kafiju un apkalpošanu spriest nevaru. Vēl no rīta es biju Zarā un tur jau ir pavasaris! Puķaini krekli, romantiskas kleitas, zīda blūzes un balti topiņi <3 Es nopirku super lielu balonveidīgu sarafānu %) Sen jau tādu gribēju. Vispār pēdējā laikā gribās casual. Jocīgi. Vēl nez no kurienes parādījās uzmācīgā doma par dzīvespriecīgām Converse ķedām. Ak, pavasaris, es tevi jūtu...

Rīt tētim būs dzimšanas diena. Ledusskapī jau stāv manis pagatavotā zemeņu siera kūka. Vakarā taisīšu avokado-garneļu sāļos groziņus un tunča salātus. Tam visam klāt baltvīns. Vismaz kaut kas priekš darba dienas vakara svinībām. Būšu priekšzīmīga meita - uzvilkšu jauno sarafānu, saklāšu skaistu galdiņu jaukām vakarīņām ģimenes lokā :)

 

 
 
I feel: good
I hear: Like Knives - The Fashion