Goba ([info]gobish) wrote on July 12th, 2006 at 10:49 am
bildes

dzjeki! relur paars smukbildes no stokholmas. bet sasssodiic-jau otraa diena berliinee!!! peec briitinja saakshu celju uz veel vienu puiku konciiti!!!! nu vai ziniet...

taataaaaad:

shie ir mani miiljaakie puikas. ar viiru pa labi pashaa malinjaa mums bija-smaidi no pirmaa acu uzmetiena. protams,mani vaigi saapeeja. taatad: no kreisaas-beethovens, derebane, conkans, hasse un peter.

te puikaam ar muguraa ir mani krekli:D cik sasssodiiiti prieciigi vinji bija!!! taas neguleetaas stundas bija taa veertas:)

nu un te ir visi puikas kas man miilji:D tikai vienu no vinjiem man shodien satikt lemts. bet shodien buus daudz citu puiku!:)

ehhh...smukiiii un miiji:D

un te naak konciitis.

bet patiesiibaa k-kur ir nozududsi bilde ar veel diviem man miiljiem viiriem. viens no vinjiem dziesmas never let me down again laikaa(kad deivs vicina rokas un viiiiiiisi dara tieshi taapat)- uzceela mani uz pleciem un es vareeju redzeet pilniigi visu stadionu...man acis bija shkjiivju platumaa! 90% kustinaaja rokas liidz ar deivu... un beigaas atklaajaas, ka gobish bija redzams uz lielajiem ekraaniem:D staasts par STHLMu uzrakstiijaas vakar kad gaidiiju savu hostu, bet aizmirsaas panjemties liidzi. bet gobish staaveeja otrajaa rindaa un shodien cer dariit to pashu:D

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.