Goba
20 April 2012 @ 11:08 am
mantras  
patīk darbā rīti, kad esi viens, mazgā grīdu un dungo mantras. heh, kādu brīdi skaitīju mantras, lai attīrītu vietiņu jaunai dienai, lai vecā enerģija pazūd.. jo gāja traki, sasssodīti! Bet prieks, ka kolēģi ir tīri sakarīgi cilvēki, kuri nav lielie naudas racēji. līdz ar to, ietekmēt mūs ar algas pazemināšanu nevar. tas nav lielākais iemesls, kāpēc strādājam vietā ,kur esam satikušies. strādājam, jo viens ar otru esam čomi un viens otru varam arī aizstāvēt pret netaisnībām. neessam drāžami kociņi, bet puikas un meitenes ar taisnu stāju un nelocīsies netaisnas tiesas, rungas vai kundziņu priekšā. katrs zina savu blusu, ir gājuši cauri visādiem laikiem un darbiem. tāa vienkārša mums tā doma- ja nemāk ar mums strādāt un noorganizēt darbu un saprast kolektīvu- nav taču viegli un nebūs viegli! ehh,,, jaunie priekšnieciņi. ne vadītāji, nē- visi tik priekšnieciņi, priekšnieciņi..sajūta, ka visus māca strādāt kaut kādā metāllūžņu fabrikā par galvenajiem..
un neko ļaunu nedarot, tik skaitu mantras, skaitu mantras..
un labās dienas ir pienākušas. miers.
bija brīvdienas, atkal cits skats uz darbu un pat vēlme turp atkal doties un darboties..

bet ir brīvdiena šodien. heh, veļas diena, mana lielākā un varenākā prāta un ķermeņa attīrīšanas kūre. jo veļasmašīnas jau vēl nav, tāpēc tik mērcējam un beržam un viss tik tīrs viss tik tīrs. esmu sajūsmā par šo nodarbi. un rokas vienmēr tik baltas baltas paliek :)

Oh, jā.. kurus līdzekļus un bio pasākuma jūs lietojat? nevaru saprast, kuram ķerties klāt pirmajam, lai nav vairs ķīmija jālieto..
 
 
Troksnis: depeche mode- a pain that i'm used to