Goba
30 August 2009 @ 07:17 pm
 
jopcik, darba tomēr naf izdevies atkost kā klabināt cibā.
bet nu neko. bet ir biki spars to darīt no mājām,heh.
tjip nav jau daudz ko teikt, atkal jau vien tie dullie ikdienas sīkumi. izdegušas spuldzītes, nepabarots kaķis, neizdzertas kafijas kruzes.
šorīt jau visa pamošanās sākās ar dullibam.
modinatajs uzlikts(nu labi, veseli trīs) uz plkst 3:45, lai var piecelties, iedzert kafijas šļuku, iztīrīt zobus un aiziet uz businu,lai ved mani uz to rix. aghaaaa...un ta jau sanaktu otra mainja pec kartas,kura sakas no 6iem. agrak ar tads grafiks ir bijis un ir izdzivots. pirmo reizi kops es ir rix māja..bāc,,šitāda celšanās. busiņš gaidis pieturā 4:55. cikos gobas prāts piesleedzas sai saulei? 4:50! feini! rāvu mugurā ko vareju. sametu soma ar visu kas pa rokai nu bija un bliezu. un noveicas ka vel nekad- paspeju!!! maate varone! :D aizbraucot uz darbu secināju, ka viss gandrīz ir čikeniekā,itkā nekas nebutu noticis. kaa tad. a kursh tad krushturi uzlika? :D
bet tas jau sīkums. biju gatava kaut vai basam kajam bliezt uz pieturu. johhaidii. taadaa garaa ari visu dienu nodziivojos. un shodien toch shkjiet- nekur nav tik labi ka majas un miljakais priekshmets ir gulta.
pīīīs!