Goba
19 January 2009 @ 02:33 am
tonight on my mind  
What have I got? Really? Some money in my pocket, some nice threads, fancy car at my disposal, and I'm single. Yeah... unattached, free as a bird... I don't depend on nobody and nobody depends on me... My life's my own. But I don't have peace of mind. And if you don't have that, you've got nothing. So... what's the answer? That's what I keep asking myself. What's it all about? You know what I mean?
 
 
Goba
19 January 2009 @ 05:28 am
 
njjaaaa, kurš nu šobrīd jau drīz posīsies uz darbu, bet te kāds cits tikai piebeigs savu skaisto vīriešu un skaisto filmu dienu jeb maratonu.
there is only one way road in my imaginary world.deeper and deeper.
 
 
Goba
19 January 2009 @ 05:40 pm
muuvijs  
pēdējā laiciņā redzētie mūviji:

1. my blueberry nights(2007).
pa smuko filma. attiecīgā noskaņojumā noteikti pavilktu vēlreiz noskatīties.

2. the fall(2008).
patikās. bet vēlreiz neskatītos.

3. pirates of the caribbean. at worlds end(2007).
hehe, kā vienmēr ķiķināju.
un ar tik daudziem džonijiem depiem vienlaicīgi vienā epizodē-šī filma būtu jāpačolē vēl ik pa laikam :D

vēl tieši vakar skatītās filmas:

1. sex and the city.
reiz lasiju kaut kādu komentu- ka skraida tur pa ekrānu sievišķi kuriem jau ir 40 un pēc un joprojām uzvedās kā 25gadīgas skuķes.
thats the best feeling! vai tad ir jājūtas savādāk? nu nēēēēeee, arī 45 gados vēl jāķer vīrišķi, ja ir vēlme tāda. kad tad, ja ne vienmēr.
filma kā filma, bet tā doma mani nemaz neatbaida un neliek ne pašam seriālam, ne filmai izskatīties pathetic vai salkani. kad tad dzīvot savu dzīvi, ja ne katru gadu un vienalga cik daudzi jau ir aiz muguras. bet neskatītos filmu atkal, eļementarno.


2. the number 23.
šītas bija pa pirmo!

3. alfie.
atkal. šo filmu ik pa laikam apskatos. vakar domāju un domaju kāpēc gan tā, bet ja būtu vīrišķis, labprāt būtu alfijs. no brīvas gribas. ha.

4. secret window.
njjjā, šitas bija pa pirmo. imaginārie draudzini nav sveši, bet in such a state of mind...filma patika, arī depa tēls. un tas misisipi džeks bija oga, heh.

5. the holiday.
hahahaaaa, tāds labsirdīgs fun. un tad kad ieraugu jack black- kāda laika love ir atpakaļ galvā un notiek prātuļošana par notikušo notikumu secību- should i stay or should i go now. bet, ja jāsaka par filmu- visticamāk pēc kāda gada akal uzmetīšu aci, jo bija mīļi :) jauka vakara pēdējā filma. folma, kurai piederas lielās kakao krūzes, kāda saldsērīga atmiņa vai domas par tiem, kas ir tur ārā...njā :) perfect ending.

un šodien noskatījos indie filmu- son of rambow. vnk ģeniāla!!! iekļaujas pie tagiem- must see movie! :) esmu sajūsmināta un apburbuļota.