Goba
27 July 2006 @ 02:26 pm
 
bija tiiri patiikami ieraudziit H&M dreebiites iekshpusee-Made in Latvia!!!
taatad esmu drosha,ka ar dreebiiti viss buus chikeniekaa:)
 
 
Goba
27 July 2006 @ 10:55 pm
tee veee  

Richard Kuklinski. sasssodiiti zjeel, ka netiku pie tee vee ekraana aatraak. njeemos pa virtuvi-mediteeju ar alus glaazeem un sodiijos par trauku mazgaajamo mashiinu kaa izgudrojumu. staasts par sho viiru bija gana iespaidiigs. dzjeks par izdariitajaam slepkaviibaam,kas saakaas ar mincha noslakteeshanu beerna gados, ir sanjeemis divus muuzja ieslodziijumus. viirs seedeetu aiz resteem liidz 2046. gadam,ja vien shii gada martaa nenomirtu.

http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=112

njaaaa...taa neko sev... par sho un to lika padomaat,kaa arii deva iemeslu uzzinaat un paarrunaat visaadas lietas beebju audzinaashanaa. 

bet vakara turpinaajums bija smiekliigs gana. bijaam palikushi trijataa-Aleksandrs,Astriida un Agnese. :)  raadiija filmu Killer Bees. nosmeejaam un nokomenteejaam visu filmu,taa ka scenaaristiem nebuutu ko dariit. smiekli sanaaca kad ekraanam priekshaa ik pa briidim uzradaas Apollo(milziigaa sunja) dibens.

ak jaaa...un par velnishkjiigi labu lietu uzskatu,ka filmas,dokumentaalos raidiijumus un visu citu-raada orgjinaalvalodaa,bet tulkojums flaamiski ir titros. priecee.