Goba
20 July 2006 @ 10:13 am
 

shodien beeeidzot ir apmaacies, lietus, zibens, peerkons- viss kaa pieklaajaas peec nedeelju ilgushas karsoniibas. tveice vakar sasniedza jau 40 graadu atziimi. kaut arii lietus, plaanaa joprojaam baaaseeiiinnsss:D grlp.

 
 
Goba
20 July 2006 @ 11:10 am
 

belgjiem alus garrrrds. un alus no pudeleem ar shaadiem korkjiishiem garsho nedaudz peec padomju savieniibas:D bet ar taadiem korkjiishiem alu dzeeru vaaczemee. shiten veel neatradu. 

 
 
Troksnis: john the revelator
 
 
Goba
20 July 2006 @ 12:37 pm
lasiet nu:D  
maajina atrodas lielcelja malaa. buuveeta no sarkaniem kjiegjeljiem.
lielcelja pusee protams atrodas galvenaas ieejas durvis, pie kuraam ir miiliigs nakts lukturis un pie durviim aug kruuminji. braucot pa sho galveno ielu, shkjiet ka esi nonaacis mezjaparka buuvees, tikai viss ir daudz plashaaks un nav tik zaljsh. bet galvenaas durvis neviens neizmanto.
taapeec ir jaaapiet maajinjai apkaart gar labo pusi. shii celja labajaa pusee visu laiku ganaas govis. un vinjas man nedaudz atgaadina to skumjo govi no pasakas par skumjo govi- vinjas neviens neslauc, jo tiek audzinaatas kaushanai.taa vinjas tur barinjaa audzinaas dienu no dienas, no nakts uz nakti.
paejot garaam goviim un zaljajam dziivsjogam, pagriezjamies pa kreisi un redzam divas automashiiniites-viena-gjimenes businjtipa, otra ir divvietiigaa. taada eleganta, tikai piiles ir dariijushas savu un sameistarojushas uz taas visaadus ornamentus. mashiiniites staav tieshi pretii garaazjas durviim.
paspraucoties garaam businjmashiinai, pa kreisi ir vaarti, caur kuriem izejot nokljuustam pagalmaa-daarzaa.
bet pirms paspeej acis paarlaist daarzaa notiekoshajam, pie tevis klaat ir Apollo, kursh tevi sagaida ar slapju muti, 80kg masas un lieeeliem sveicieniem no kuriem tikko turies uz kaajaam! peec slapjaam buchaam nu jau var daudz savaadaak luukoties uz pasauli un daarzu, kura viduu ir visaadi maziitinji peldbaseini un citi piepuushami prichendaalji. staavot pagalma viduu ir taa: tieshi pretii ir maajinjas galvenaa dalja, aiz muguras paliek garaazja, pa kreisi ir virtuve un pa labi- daarza turpinaajums.
blakus garaazjai ir vistu maaja- pirms 2 meeneshiem dzjeki izdomaajushi, ka esot kas taads jaaiegaadaajaas:D dziivojaas tur triis vistas un reizeem uztaisa skalju kluksteeshanu;kad ir izpildiijushas pienaakumu un izdeejushas olu:D
maajinjas virtuve-kaa jau virtuve ar visaadaam iekaartaam, kas nepiecieshamas sadziivei. a traukus gan joprojaam miilu mazgaat ar rokaan nekaa ar trauku mazgaajamo mashiinu. taapaaec parasti peec vakarinjaam es mazgaaju traukus, savukaart gjimenes pappus laista daarzu un vistas- abas sasssodiiti relakseejoshas nodarbes:D
no virtuves var nokljuut dziivojamajaa istabaa. man patiik ja maajaa ir graamatas. un shinii maajinjaa taadu netruukst, tikai lielaakaa dalja protams ir flaamu valodaa. bet to es ceru driiz apguut kopaa ar mazo Viljamu, kursh pirms kaada laika ir saacis runaat un tagad tarkshkj kaa pljaapu kule:D
pa kreisi istabai ir 2 durvis- vienas ved uz pagrabu, otras uz paareejaam istabaam.
pagrabs shiniis dienaas ir labaakaa vieta pasaulee! tur ir visas mazgaajamaas ieriices un gludinaashanas riiki. un vakar ieraudziiju Marka(pappus) armijas meeteli un bikses. nu taa ir veesture. ne tikai ar to, ka shis meetelis ir vecaaks par mani, bet arii ar taa izmeeru, jo tagad tas ir kaadas reizes 4 mazaaks par taa iipashnieku:D sasmeejaamies par to. un pagrabaa glabaajaas visaadi viini, jo marks liidzdarbojas kompaanijaa, kas nodroshina viinu izplatiishanu belgju zemee.
atverot otraas durvis, nonaakam pie akmens trepiiteem, kas ved uz maajas augsheejo dalju un otro staavu.
priekshaa ir 4 durvis.
pa kreisi-viljama istaba. tieshi pretii ir maza noliktava. naakamaas durvis uz labo pusi ir mana istaba un naakamaas durvis ved uz vannasistabu.
trepes veel augstaak ved uz maajas otro-beeninju staavu. tur ir Miikes un Marka istaba un Aleksandra un Astriidas istabas(shameejie ir no marka pirmaas lauliibas).
aptuveni taa izklausaas, ja vajag apstaastiit. maajaa ir veel arii kakjis, kursh uzrodaas tik uz vakarinju laiku;D abas dziivaas radiibas jau ir lieli draugi:) tas priecee. savukaart vistas katru reizi mani grib nogarshot.
un patiik te buchas ik reiz pirms guleetieshanas:D
 
 
Hormoni: briivs shodien
Troksnis: lillian
 
 
Goba
20 July 2006 @ 06:34 pm
visss  

eju cept pankuukas un dzrt alu. shodien nekas nav jaadara un netiks arii dariits. visu laiku esmu rakstiijusi rakstiijusi un rakstiijusi. apnikums.

 
 
Hormoni: i need you
Troksnis: i need you
 
 
Goba
20 July 2006 @ 10:39 pm
skumstu  
a skumstu peec graamataam; kuras nav panjeemushaas liidzi.
jaasaak jauns graamatplaukts.
ir ieteikumi?
skumstu.