Goba
08 July 2006 @ 12:54 pm
k-kas no zviedru zemes.  
hei dzjeki!!!

gobisham veicaas smuki:)
jau ar iekaapshanu lidmashiiniitee. tikai kur pazuda taa stunda? :)
izlidoshana 6pm no riigas un ielidoshana STHLmaa arii 6pm.ha. un maakoniishi iemidzina.taapar arii motora ruukonja...

un esmu miegamice-varu aizmigt jebkuraa briitinjaa!
arii no lidostas uz STHLM centru aatri vien iesnaudos pateicoties klinshaino celja malu skarbumam un elegancei vienlaikus.
un ir jauki atkal buut vietaa, kur tev tik ljoti patiik! sajuuta bija apburbuljojosha iebraucot pilseetaa un redzot jaukaas vietas kur esi jau kaaju speeris un kur veel tikai jaasper.
neliels atelpas briidis pie Sergel korg un tad jau klaat ir jaukais C-boy, lai vest mani taalaakaas sestaa juulija vakara gaitaas.
nonaakam KGB baaraa, kur interjers ir ar soviet union atribuutiku. sassodiiti feini un smiekliigi un neparasti maajiigi. ir veerts tur iemest aci ja esi STHLMaa.
un plkst 9 sperot kaaju paari slieksnim-paarsteidzoshaa kaartaa tiec sagaidiits kaa maajaas ar smaidiem un jauku atmo, kas pacelj virs zemes paars cm noteikti! tiek atbriivota soma no T-krekliem. biju sajuusminaata ka puikaam patika. ehhh...jutos lepna. un veeljoprojaam juutos, jo atkal un atkal dzirdu jaukus un labus vaardus. pashu pirmo STHLM kreklu apsolu uzdaavinaat KGB diidzjejam un vienam no baara galvenajiem vaardaa Andreass, jo jaukaa sagaidiishana ir taa veerta. uz krekla simtiem experimentu lai redzeetu gala iznaakumu- izskatiijaas varen aizdomiigi, bet lieliski.
bija paredzeets, ka iegrieziishos tur uz stundinju un doshos uz maajinjaam kuraas man paredzeeta mitinaashanaas. visu sajauca skotu braalis, kursh ieradaas nenoteiktajaa laikaa, bet vaina tika izpirkta triiskaartiigi:D
ar katru briidi gaisotne kljuva apburbuljojoshaaka un negribeejaas doties prom. bet plkst 00:00 tomeer dariija savu un viss dienas satraukums neljaava normaali tureeties vairs kaajaas. dodoties vivi dzeji kaa dzjeki, kiltinjsh veeleejaas apraudaaties un izmisiigi luukojaas pulkstenii:D
protams, liidz nonaacu aarpus stokholmai, paspeeju dabuut iiszinju ar textu: are you lost? heh.
sak, ja jau liidz imantai jaabrauc cauri visai pilseetai, tad kur nu veel sthlm ielaas un celjos!
bet viss chikeniekaa! un laiks bija doties pie miera lai saakotos jauna diena- vissatraucoshaakaa...bet par to nedaudz veelaak, jo pagaidaam nav izdevies neko riktiigi iepeetiit atkal zviedru zemes galvaspilseetaa...
un shovakar laiks mistiskam baarbekjuu varenas dm kolekcijas ielenkumaa!!??
:)


p.s. ir fakinoti gruuti ko rakstiit latviski, jo anglju meele ir paarnjeemusi nu jau pilniibaa. heck.
 
 
Hormoni: pa celjam!