Goba
22 February 2006 @ 10:40 am
 
shodien turpinaas dimiteru diena.gan lielo gan mazo.
turpinaasies sisteemas diena.turpinaasies meegjinaajumi izguleeties. ir gaidaami turpinaajumi gan radiohead gan nirvanai. nevaru atrast savu dumpinieku gaitu saakumdziesmukopojumu kasetee-legjenda par zaljo jumpravu.izklausaas diivaini>bet tieshi pie shiis muuzikas esmu dariijusi briesmiigaakos dumpinieku darbus ever:D izskataas, ka perdeljgjeenijs lepers ir savaacis uz neatdoshanu.
shodien turpinaasies manas mazaas vientuliibas diena.

bet shodien ir veelme peec daudz daudz filmaam, beidzot kakao iedzershanas un mazaam vientuliibas sarunaam.taadaam mazmaziitinjaam un klusaam.

shodien gan nebija ieplaanots, ka ejot pa ielu smaidiishu tik lieli sapnjainus smaidus.un cilveeki nebaidaas vinjus aiznjemties.man patiik shaadi padaliities.patiik noskatiities arii cilveeku mulsumos par taadiem smaidiem.
taa izskataas manas mazaas vientuliibas redzamaa puse.
 
 
Goba
22 February 2006 @ 11:39 am
noderiigi?  
Britu televīzijas kanālā "Channel 4" tiek demonstrēts šovs, kurā trīs heroīna lietotāji iziet ārstēšanas kursu, cenšoties pārvarēt savu atkarību. Šovā "Going Cold Turkey" skatāms, kā divas sievietes un viens vīrietis ārstējas narkomānu rehabilitācijas klīnikā Herogitā, Jorkšīras ziemeļos. Realitātes šovs tiks demonstrēts divas reizes dienā piecas dienas, un tajā būs iekļauti arī mediķu, bijušo narkomānu un pacientu ģimeņu viedokļi. Raidījumu finansē televīzijas kanāla izglītības un zinātnes nodaļas, lai izvērtētu, kāpēc heroīns ir tik destruktīva un atkarību radoša narkotika.
 
 
Goba
22 February 2006 @ 11:41 am
this one is really wtfigo...  
http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=13697030
 
 
Goba
22 February 2006 @ 11:49 am
smuki  
„Stage Number One” piedalīsies 15 jaunās grupas no visas Latvijas – "Tumors", "Morning After", "Saare", "Ernesta Mediņa Band", "The Sound", "Vic Anselmo", "pFerde Post", "Busy Bee", "Lietotas Mēbeles No Holandes", "Pupa", "Apēdājs", "Mēness Pasts", "Jane’s Unit", "Cilvēks Ar Putniņu" un "New Old". Konkursa noslēgumā notiks viesu koncerts uz 2 skatuvēm: uz lielās skatuves – "Sound Factory" /perkusijas + dj Bazis + saksafons/, grupas "R.A.P.", "Borowa MC", "Pienvedēja Piedzīvojumi" un pagājušā gada „Stage Number One” uzvarētāji – "IndyGo", uz mazās skatuves – vieni no Latvijas labākajiem dīdžejiem.

feini būs lūkoties uz tumoru, saare un cap.
secinājums tikai viens-es dodos uz valmieru.
ir kāds kas pievienotos?