Заметки алкоголика и придурка

30. Marts 2017

14:58

Vai suņu dresēšana ir dzīvnieku spīdzināšana?

19:33

Interesanti kāpēc ar analogām vai digitālām audio tehnoloģijām nevar panākt tāda veida aurālu iespaidu par mūziku, kāds tas rodas, ja laiks pēkšņi palēninās nevis pašā gabalā, bet klausītāja galvā. No neiroloģijas viedokļa tam vajadzētu būt vienam un tam pašam, bet tas nav. Vēl viens akmens materiālā redukcionisma dobītē.

20:24

Visu laiku gribu, bet aizmirstu. Kāds no cibiņiem last.fmā/audiskroblerī vēl ir? Būtu interesanto pačekot. Še manējais:https://www.last.fm/user/Gnidrologs Neesmu neko dzēsis kopš 05ktā, tā kā uz kompja klausītā mūzika varētu būt samērā precīzi atspoguļota pa šiem 12 gadiem (izņēmumi: kad nav interneta, kad nav tagi, kad tiek klausīti netagojami formāti, kad skroblis atņirdzies). Protams, daudz kas klausīts uz citiem divaisiem un brīvā dabā, bet vidējais statistiskais varētu būt samērā precīzs.

20:51 - XD

21:37

Lietot ''vanagu'' kā nievājošu, daudz ko ietverošu sugas vārdu ir iegājies. Pirmo reizi to pamanīju tieši cibā. Nez kas tam oridžins.
Bet gribēju par citu. Man patiesi žēl, ka vairs nevar nopirkt to autentisko divlitrīgo plastmsasas pudeli ar rieviņām, kurā ir tas baisais, tumšais 7iņgrādu nezvērs. Pēc garšas pat nebija sliktāks par dažu labu mūsdienu širpotreba ''premium'' šļuru, ko pasniedz standarta krogos. Bija pat sava rozīnīte, kasd palikusi prātā. Līdzīgas nostaļģiskas emocijas par tādiem brūža darbiem kā ''Sātans'' un ''Diesel''. Piemēram pēdējo dzerot, nekad nelikās, ka patērē amonjaku, kas atšķaidīts ar nelielu devu dzintara balzāma un lielu devu krāna ūdens. Bija tāda viegli pūkaina lāgera garša. Nekas īpaš, bet nu toč ne vanaga līgā. Oi bet kā spēra.
Pavisam cita lieta ar Aldara Eiro. Tikai nesakiet, ka aizmirsuši. Sākās ar tīri jauku dzeltenu semjorku, bet aizgāja līdz kaut kādiem trīsszvaigžnu/pieczvaigžņu 8-10-12 grādīgiem brīnumiem. Un kopš tiem laikiem arī nav vairs bijuši forši bomerāta gumijnieki. Pašreizējie surogāti kā Garais utml. nestāv līdzi varenajam, leģendām aptīstītajam vanagam.
Veicinājuma balva Bocmanim un Beer bīrim, kas bija dvuļiku prototips no 90o sākuma.

Vispār jāapsver iespēja uzrakstīt monogrāfiju par dvuļiku aizsākumiem un attīstību Latvijas teritorijā.
Powered by Sviesta Ciba