galadriela

Gief more Neo!

Jul. 21st, 2012 | 03:30 pm
From:: galadriela

Report #1.

Pārceļojot no Latvijas uz Angliju diennaktī ir 26 stundas.

Mana pēdējā diena Latvijā ritēja gluži kā pa diedziņu. Izdevās izdarīt visu, kas bija ieplānots, un vakars noslēdzās ar pāris draudzenīšu pasēdēšanu "Alā" pie reizes iedziedot karaoki. Tas bija fantastiski! Tik sen nebiju baudījusi tādu publikas atzinību, kad pēc manis izpildītās "Bohemian Rhapsody" no kluba apmeklētāju aplausiem un gavilēm krita ciet ausis. Pieņemt balvu - tikšanu uz Latvijas karaokes čempionāta pusfinālu gan nebija vērts. Jo dodos taču prom. Sajūta gan tik un tā patīkama.

Taxis no rīta aizvizināja līdz lidostai. Te bija tā skumīgākā daļa. Kaķīti jāpamet un Uldi. Mums abiem nebija viegli. Domājams, ka Neo arī, tikai viņš to vēl neapzinājās. Bet nu neko. Kas jādara, jādara. Atkāpties no plāna nekādi nebija vērts, jo es ļoti labi apzinājos, ka Latvijā turpināšu sēdēt tāpat kā sēdēju tos divus gadus pēc LMT darba pamešanas. Bet laiks iet un iet…

Lidmašīna nenokrita. Nē, patiesībā, nevienā brīdī pat nebija sajūta, ka viņa varētu krist, tomēr pacelšanās uzrāviens un nolaišanās ilgums ir visai nepatīkamas blaknes lidošanas procesā, lai gan atrodoties gaisā, nudien bija sajūta, kā Atītis teica: tas ir tāpat, kā braukt ar autobusu. Heh, tikai līdzenāk.
Tiesa, autobuss, kas brauca no lidostas uz Beikerstrītu, arī brauca ļoti līdzeni un Londonas ceļi, vismaz tie pa kuriem es vizinājos, bija daudz labākā kvalitātē par dzimtenes ārēm.

No Beikerstrītas līdz jaunajām mājām braucām ar metro. Redz, arī metro jau ievērtēju. Atgādina WoWa gnomu Deeprun Tram.
Neskatoties uz vispārējo nogurumu, vakarā vēl izgājām man nopirkt pirmās nepieciešamības preces un pārtiku. Tad mēs iesēdējām, lai nosvinētu manu pārcelšanos. Un par lieliem plāniem tak nākas ielietot alkoholu.

Mana jaunā dzīvesvieta ir jauks, vienistabas dzīvoklītis. Tiešām ļoti mājīgs un komfortabls.
Ar lielu gultu, ne pārāk aizkrāmēts, kas mani ļoti apmierina. Vienmēr patikušas dzīvesvietas, kas nav aizkrāmētas ar kaudzi liekām mēbelēm.

Ja kādam vajag manu jauno MT numuru, pajautājiet skaipā.

saite | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.