You can take a picture of something you see. -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 1., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:45
     AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!Vī!Es spiedzu!!!Ne jau no tās stulbās Cibas, bet no:
 ''Sveiki!
Divus ielugumus uz projekta Pedas nosleguma pasakumu Jus varat sanjemt pasakuma dienaa Mazajaa Skonto halle pie cilveka, kas tirgo biljetes uz sho pasakumu. Vaicajiet pie ieejas! Ar sveicienu redakcija''
 ĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪ!!Ak jel, bija jāatbild uz tik viegliem jautājumiem.Traki.Pagājšgad biļeti dabūju talkās, šogad nesanāca, tāpēc ieraugot kaut kādu vecu(4as dienas) konkursu elementāri atradu atbildes un aizsūtīju.ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ.Es spiedzu.Hm.
     Es īsti nezinu par ko-es šogad vairs negribēju uz turieni iet, jo tur nekā pārlieku īpaša nav...bet!Ja man ir brīvbiļetes!Tad laikam būs jāiet...kauč arī mežonīgi daudz jāmācās-planšetes, zīmējumi, kopija...vī.
-------
     Vēl.Tagad esmu atbildīgāka!jo atbildu par PZ iekšējiem pasākumiem, idejas kūsātkūsā.HM, nujā, pagāšajās vēlēšanās neparko negribēju neko, bet tagad.Cilvēki aug.Tā...skola arī tagad spiež uz to, ka jātaisa darbi, jo skates nāk-cik vēl?pusotra, divas nedēļas lidz skatēm?Kaifīgi...Un!Es sapratu, ka man vienkārši VAJAG darīt daudz un bezjēgā negulēt utml., jo!tagad man ir vienkārši kaifs.Mani sajūsmina doma par to, ka tik daudz darbu, patiesībā tūliņ pat sākšu ar to visu nodarboties.Ah.Stress ir tas, kas vajadzīgs.
-------
      Es šodien literatūrā pirmo reizi mūžā par mājas lasīšanu dabūju 9.Tas ir traki.Bet R.Ezera gan ir tante kaifā!Iesaku sākt kaut vai ar ''Zemdegām''.Nosaukums tāds vecišķs, bet saturs ne uz to pusi nav.Ak jā, tur katrā stāstā kāds mirst, Ezerai vispār patīk nāve.Jeb miegs.
-------
     ''Viņi visu darīja tik ļoti pareizi, ka viņiem vajadzēja būt apmierinātiem ar apziņu, cik pareizi viņi to darīja.Taču viņiem nezin kāpēc bija skumji.'' /R.Ezera/

Garastāvoklis:: kaifīgs!!
Mūzika: Gas of Latvia

(6 iekoda | iekod man)

Comments:


[User Picture]
From:[info]taai
Date:1. Decembris 2005 - 23:28
(Link)
muuuu! es gribu tās biļetes!

es taču nopietni kandidēju uz vietu PZ valdē! bet... bet... to Arita nocēla :'(
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:1. Decembris 2005 - 23:33
(Link)
KO?
Nē, par tām biļetēm doma bija tāda, ka-es teorētiski gribu iet, tur būs vesela čupa ar draugiem.Klau, ja Elīna arī būs dabūjusi 2as, moš tu dabūsi.Es neko nesolu.

Nocēla?Nopietni?Hmm...Tu tāpat dabūsi taisīt visas kompjalietas utml.Vienkārši tu nebūsi TIK kruts.Kā Arita. :D Kamōōn, tev taču tāpat ir čupa ar lietām, kas jādara.Neuzņemies ATKAL par daudz!
[User Picture]
From:[info]taai
Date:1. Decembris 2005 - 23:48
(Link)
bet sadarbība ar medijiem!!!

es gribu!
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:1. Decembris 2005 - 23:50
(Link)
tu, man šķiet, mazliet kļūdies.ar medijiem ir Elvis.Arita ir pie biedriem.
[User Picture]
From:[info]taai
Date:2. Decembris 2005 - 01:21
(Link)
tad man ir sajūta, ka esmu kautkādā Trūmena šovā :|

vairs neko nesaprotu
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:2. Decembris 2005 - 17:40
(Link)
tāks.man liekas tu atkla ko jauc.kad tu pēdējoreizi skatījies Trūmena šovu?

> Go to Top
Sviesta Ciba