You can take a picture of something you see. -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 17., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:59
Mobijvakars - atcerēsimies veco, labo Mobiju - un sāpes visā ķermenī.Fiziskas aktivitātes rullē...ej un uzspēlē futbolu or smth.! --------------------------------------------------------------------------------------------- Un tad vēl-es tā padomāju, konstatēju faktu-johaidī, visi ceļi ved uz netu-->respektīvi-visi, kuriem nav slinkums tagad izmanto netu, lai izpaustos dajebkādāveidā, parādītu sevi un saņemtu arī novērtējumu, tas viss ir loģiski.Nu vai arī nē, what's the difference.Bet mani nez kāpēc tas tracina, jo gandrīz vvviiiisi(kuriem nav slinkums)ir atrodami šiten te, kaut kur, un katrs būs pacenties ieskrāpēt kādas pāra rindiņas murgu vai vēl ko dižāku neta sienās.Ak jel, protams, ka arī es šobrīd centīgi bakstu iekšā-bet tas gan ir jūsu pašu labā!-->bet tas tomēr ir tik tracinoši!Vienkārši monstram jābūt.Šīš.
Garastāvoklis:: murr, njarr, ī-ī-ī!
Mūzika: Moby-Volkswagon Jetta Commercial-Ambient Remix

(4 iekoda | iekod man)

Comments:


[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:18. Augusts 2005 - 13:49
(Link)
Muļķīgi, bet tā tiešām ir. Agrāk cilvēki vairāk centās "nodod vēstījumu" ar savu ģērbšanās stilu, nodarbēm... u.c. Bet tagad izpausmes veids ir nets. Tā nav labi.. Manuprāt, šādi pazūd talanti.. Rakstnieki vairs neizlādē savas jūtas romānos.. u.c., bet gan tās izgrūz netā. Tāpat tie visi mākslinieki..
Ir taču tik daudz atrastu dienasgrāmatu, kuras rakstījuši izcili, piemēram, mākslinieki.. Bet kas tad paliks mūsu nākotnei?
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:18. Augusts 2005 - 13:54
(Link)
It kā jau-viss tas, kas netā, paliek turpat un līdz ar to arī vēsturei, beet nu...ok, paies laiciņš, paskatīsimies, kas notiks
[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:18. Augusts 2005 - 14:57
(Link)
Protams, mēs nezinām, kā būs.. Tomēr dažkārt es prātoju, ka viss varētu būt arī pavisam citādāk..
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:18. Augusts 2005 - 14:58
(Link)
hmmm..lūk, citādāk var būt viss un visu laiku, un variantu ir miiilzumdaudz

> Go to Top
Sviesta Ciba