You can take a picture of something you see. - Karlsons, ļaunuma iemiesojums

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 12., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:32 - Karlsons, ļaunuma iemiesojums
                        Īstenībā mēs esam cūkas un cūkas ir mēs. Katrai cūkai uz vēdera ir rāvējslēdzējs kā Karlsonam.Jā, es zinu, ka viņam bija tikai propellers un ,iepējams, poga, bet tas taču arī ir labi.Atverot rāvējslēdzēju var izkratīt to, kas lācītim vēderā, bet tur-zāģu skaidas!Kāda vilšanās, TAS BIJA KĻŪME!Naudiņa jāpelna taku.Pa taku, meža, uz upi.Bet tur-atspulgā redzu, ka esmu cūka!Nu pasaki, ka nē.Cūka jau arī, vāŗds kā tāds, nekas, četrii burti, nekas vairāk.Citur šī vāŗda tāpat kā visu citu ir neizdibināma.Bet saukt jau visu var kā grib, tik lai tu saproti.Lai Ļaudis saprot.Hmm.Vai tad Karlsons nebija cūka?Brālītim visu pēdējo atņēma, maita tāds.Pēdējo kotleti, pēdējo naudu, ak jel, toreiz, kad lasīju, man bija sašutums.Bērnībā tādas lietas aizķeras, bet mazs bēŗns var tikai kliegt, liels bēŗns arī var tikai kliegt.Hha.Cūkas ir foršas, it īpaši tādi mazi sivēntiņi, rozā, tas ir atslēgas vāŗds-Karlsonam bija rozā velveta bikses, man vienalga, kāds viņš izskatās uz grāmatu vākiem un Brālīša acīs, jo man ir pārāk asa sirdsapziņa un tā nespēj slēpt faktu, kurš ir zināms tikai retajam.Ā, labi, viņš lido atriebties, čuksti aug upē.
Garastāvoklis:: bring them on!
Mūzika: Michael Brook-Ultramarine

(6 iekoda | iekod man)

Comments:


[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:12. Augusts 2005 - 13:46
(Link)
Laikam jau Karlsons tieshaam nebija nekaaC labais teels.. Mani vienmeer shausminaaja doma par to, ka Puuks arii bijis baigais nelietis.., kad apeeda medu, ko gribeeja daavinaat ..eezeliitim.. Un siveentinjsh? Tas tik tieshaam ir cuuka. Vispaar jau mees visi esam cuukas.., kas viena otru apeed.. gariigi vai pat fiziski, pakljaujot... Cuukas (arii kaa kraajkasiites) ir dikti kaaras peec naudas.. Visi cilveeki.. cuukas.. Kraajkasiites arii.. Panjem naudu, bet atpakalj nedod.. :)
Man shkjiet, ka nauda man nav svariiga.., bet jaunas kedas taapat gribas... Cuuciski.. Mjaa.. :)
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:13. Augusts 2005 - 19:48
(Link)
:) vot, vot, viņi visi!lasot, protams, tas viss ir ļoti smieklīgi un vispār ārkārtīgi baudāmi, bet no cilvēciskā, jeb-cūciskā, viedokļa...nunē.iedomāsimies, kā jutās apdalītie...nujā, viņi gan ir panaivi, bet tas nekas.
nauda-tas, ofic, nav nekas īpašs, bet, lai dabūtu visu ko citu-kas ir svarīgi-to vajag!
[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:13. Augusts 2005 - 19:51
(Link)
Taa jau ir... Bezizeja - jebkuraa gadiijumaa esam cuuciskas radiibas... No taa nevar izbeegt..
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:13. Augusts 2005 - 19:54
(Link)
Bezizeja kā tāda nepastāv :)
[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:13. Augusts 2005 - 20:47
(Link)
he.. vispaar taa ir mana paarlieciiba, ka bezizeja nepastaav.., jo kaut ko dariit var vienmeer. Tachu ar vaardu "bezizeja" vienmeer domaaju to diivaino sajuutu, kad shkjiet, ka taapat no sevis nevar aizbeegt.. Tas ir taads dveeseles staavoklis, kad mazais kjipars (lasi - cilveeks) NEREDZ izeju.., nu, vai arii negrib to redzeet.. :)
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:13. Augusts 2005 - 23:42
(Link)
''negrib redzēt''-tieši tā, tur jau tas joks :) !!!

> Go to Top
Sviesta Ciba