You can take a picture of something you see. - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 3., 2007


[info]escimo01:32 - Īsais
Vispār jau pārsvarā viss patika/nepatika ir samaisījies atmiņā un sanāk viena vienīga putriņāāa, tātad wūhūūū!!!!Izlēkājos nevāji.Bet.

Nu kā, jūs taču mani pazīstat,nu labi, nē, bet!! Fakts IR, ka man viss vienmēr patīk.Respektīvi, reti kad man kaut kas nepatīk.Nu, bet, ja man kas patīk, tad laikam perfekciju vajag.Nē, nepareizi.Vajag pēc mana prāta, lūk, gļuks.Kā es varu kritizēt šito figņu?Hm.Pat Plug in baby sajūsmā lēkājot

Emocijiņa pavilka, vairāk uz foršajiem, vecajiem gabaliem, brīnījos klausoties tās jaunās dziesmas. Jūtos drausmīgi ļauna. Jūtos veca, nē, vienkārši atpalikusi.

Mana Muse fanuociācijas kulominiācija bija pirms diviem gadiem.Wow, es sāku skaitīt un vairs neko nesaprotu, pirms CIK gadiem tas bija?Ne jau trim??Nēēē, nevar būt, diviem, maksimums.Atceros kā fanoju par jaunajiem trekiem un man bija tik ļoti skaidrs, kura dziesma patīk, kura ne.Šodien sapratu, ka tagad arī, bet cenšos izpirkt vainu un solos,ka no rīta noklausīšos visu Muse jaunāko albūmu.Šobrīd nē, šobrīd Dave Clark elektrōmikši ir pārāk labi, bet no rīta, jā, no rīta, es apsolos.Un tad man patiks!Viss!Wūhū!

mjūz, beibī, mjūz

Video bija diezgan fantastiski!

Upd.Fak,bļē!Man skauž!Mani kaitina!Man skauž, ka jūs te visi sajūsmā klaigājat par Muse.Man viņi pārāk patīk, lai uzskatītu šodienas figņu un viņus vispār par superduperjē.Bļe.
Ko vairāk sit, to vairāk mīl?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba