You can take a picture of something you see. - 6. Februāris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 6., 2006


22:44 - .sdrajliB
    Tas ir pagalam dīvaini, ka esot operā, es varēju fotografē cik man tīk-nu labi, varbūt es pagadījos neuzkrītošās drēbēs.Taču!-izvelkot savu fotoaparātu piemājas bomzīgajā azartspēļu, cigarešu, alkohola un biljarda cienītāju "klubiņā", nepaspēja objektīvs ne aci pamirkšķināt, kad apsargs man jau iepūta sejā-"šeit fotografēt aizliegts".Jā, dīvaini.
    Es varēju nepaklausīt apsargam, izlikties, ka nesaprotu, māt ar galvu, smaidīt...iespiest viņam saujā divdesmit dolāru banknoti un turpināt dzīvot.Žēl, ka man nebija divdesmit dolāru.

    Tikai mani kursabiedri starpbrīžos ēd siermaizes.Es ar viņiem lepojos.


Garastāvoklis:: jē beibī.
Mūzika: Incubus-Track 3

(iekod man)

23:31 - Nu krutie...
    Tagad visi krutie-visi kuriem ir 18it gadu un vairāk-man saka-vai tiesa,ka tiklīdz cilvēkam paliek 18it, tā viņš nokļūst tādā stadijā, kura nav forša, respektīvi-visi plāni "kad man būs 18, tad es...", saldajos 17it plānotie, izkūp.S ākās depresijas laiks.Vismaz uz pusgadu.Jā?Nu, neapbēdiniet mani.Bet gribu patiesību!

Garastāvoklis:: kveščening
Mūzika: Track 1

(19 iekoda | iekod man)

23:50 - Nāves ēnā.
    Šodien atradu lielu, gaišu telpu un cilvēku tajā.Pa logu skatījos uz cilvēkiem, kas staigāja pa iemīdīto taciņu uz ledus virs ūdens.Pats labākais bija tas, kas tur bija iemīdīts.Sagribēju pati uzkāpt tur.Pienāca vakars, gandrīz uzkāpu, bet tad nāca mans autobuss.Skumji.


Garastāvoklis:: yes.
Mūzika: Track 9

(iekod man)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba