You can take a picture of something you see. - 8. Janvāris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 8., 2006


00:16 - Pajautā.
   Hm, kāds prikols ir atbildēt uz jautājumiem, kas tiek uzdoti komūnā "pajautā"?Man, piemēram, ir slinkums.Ja es zinu atbildi, tad tas, kurš jautāja ir vienkārši stulbs un nav pelnījis, lai es atbildu.Ja es nezinu, nafig man meklēt?Un ja arī tas mani ieinteresē, ok,es pameklēju netā, saņemu satisfakciju, bet kāpēc, kāda velna pēc, man tas būtu jāraksta komentāros?!?Gribu redzēt to cilvēku, kura dēļ to izdarīšu.

Garastāvoklis:: naf?
Mūzika: U2-If God Will Send His Angels

(iekod man)

00:26 - inbokss
Un, hahā, pieķēru!Inboksam vēl 25 min. pāri pusnaktij bija sestdiena!Ar visām vārdadienām Rotai un Juliānam, kā arī Digmāram!

UPD:Ahahāāāā, tikko 00:34 atkal bija!

Garastāvoklis:: triumfs
Mūzika: U2-If God Will Send His Angels

(iekod man)

00:35 - Iztukšīts.
Tas ir dīvaini, ik pa minūtei līst pastkastē ar cerību, ka būs kāds jauns, neskatīts ēpasts.Aizbildināties ar to, ka smejos par inboksu.Ha.

Garastāvoklis:: Finčisks
Mūzika: U2-If God Will Send His Angels

(2 iekoda | iekod man)

23:54 - Iesper pa nopelniem.
   Velns, bērni.Pie visa ir vainīgs tikai un vienīgi viņš.Viņš ir vainīgs pie jūsu sliktajām atzīmēm, zobu sāpēm,  pārlieku lielās galvas un nevienāda garuma ekstremitātēm, viņš miedz ar aci tad, kad jāpilda mājasdarbi un jānāk laikā mājās, jāuzklausa vecāki un jādzer piens.Tāpēc dariet to prieku un sūtiet visus riebīgos cilvēkus pie velna, lai arī viņam kāds iesper pa nopelniem.

Garastāvoklis:: vieds
Mūzika: zumm

(iekod man)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba