You can take a picture of something you see. - If u want to be rich, you've got be a bitch

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 11., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:23 - If u want to be rich, you've got be a bitch
  Brr, ak, kā mani kaitināā tie ļautiņi, kas paši nestrādā, bet ik pa laikam iesakās "ak, pie velna tos latus", "ak, šitam man nav žēl naudas", "ak, lai jau ir tik dārgi", "ak, nevajag jau žēlot to naudu".Nu tas droši vien attiecas uz tādiem jauniņiem un ne tik jauniem, kas parazitē uz vecākiem vai kaut kā tamlīdzīga.Fakts, ka naudas nav žēl, bet ja tā nav tava?Fakts, ja tam otram iedot nav žēl, tad kāpēc tev vajadzētu būt žēl.Bet, brr, kaitina mazliet.
  Viss, es nosolos nekad nekopēt nevienu cita ideju utml., nu vismaz apzināti!!!Lai neviens nevarētu - tā kā es tieši šobrīd daru ar citiem - skatīties manus darbus un pie sevis ļauni, ar skaudību, protams, bet ļauni, domāt - ak, tas ir nošpikots, to es jau redzēju tur, cik pretīgi.Un visus cilvēkus, kas izsakās par šo atzinīgi, savā prātā lamāt par lohiem.Un kaut kur sava prāta stūrītī apzināties, ka nav jau tik ļauni, ka man vienkārši skauž.Hm, no otras puses, tas, ko pie sevis domā citi, tas ir pajāt.Bet, no otras puses, kopēt citu idejas joprojām ir vienkārši stulbi.Lai arī, reizēm un bieži visas tās sakarības rada labus darbus.Un tā tālāk un joprojām, un man jau slikti no šitā visa sūda, kas te man ir, bet...āāā.Pajāt.

Garastāvoklis:: ofigennij, joo
Mūzika: Laid Back - White Horse

(1 iekoda | iekod man)

Comments:


[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:12. Janvāris 2007 - 11:07
(Link)
Tieši nesen runāju par to pašu problēmu - par parazītiem, kas paši nekustina pakaļu.. Svaidās ar naudu u.t.t. Sasodīti kaitina!

> Go to Top
Sviesta Ciba