You can take a picture of something you see. - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 9., 2006


[info]escimo22:51 - Le bus.
Ehēij.
    No rīta tiku iespiesta autobusā, vienā līmenī ar tējas smaržu un fekāliju nejauku aromātu.Pabraucu garām vajadzīgajai pieturai, Dablkofijā (nekad tur vairs neiešu) uzsūcu sevī cigarešu aromātu, kurš apģērbā pārvērtās nelabā aromātā.Sapratu, ka man ir jūtīgs deguns.Šodien viņš bija superjūtīgs.Angļu valodā no tā visa slikti  bez-maz-vai palika.Tā jau var sākt ienīst cigaretes, bet nē, man patīk kā tās smaržo.
Un no tā viszemāka līmeņa es palēnām cēlos, tagad esmu virs.Jebkā.Tas ir jauki.Jūtos kā hormonālo tablešu efektivitātes skala visas dienas garumā.Ceļas, ceļas, ceļas, tad krīt lejā.Hmm.
    Man patīk braukt ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem autobusā.Jā, Latvijā viņi nav tik draudzīgi, lai pēc pāris reizēm sāktu runāties, kā bija grāmatā "Hearts in Atlantis", kur onkulis, tiklīdz ar viņu sāka runāt cilvēki ar kuriem viņš vairāk kā pāris reizes bija braucis vienā autobusā, mainīja maršrutus.

UPD:Aizmirsu pavisam.Šodien sabiedrības spiediena rezultātā uzrakstīju iesniegumu un nu iešu korī!Iedomāties tikai-musu skolā būs koris.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba