efix's Journal

History

7th December 2005

8:55am: Mītingi
Nekad neesmu varējis saprast, kāpēc tikšanās, kuras var izrunāt 15 - 20 minūtēs, ir jāvelk uz 1h 30min.
Current Mood: sleepy
Current Music: nu nav man nekā
10:23am: Es un mani tālruņi
* Nokia 2110
Ar šo cīņu biedru sākās mana mobilizēšanās 2000.gada martā. Vispirms ar Zelta Zivtiņu, vēlāk maijā pārslēdzos uz LMT.

* Siemens C35i
2000.gada decembra beigās saņēmu sevi rokās, un iepirku šo modeli. Maziņš, patīkams. Lietoju laikam gadus 2. Telefons, ar nomainītu bateriju ir darbaspējīgs vēl šobrīd. Mētāts, kritis zemē, bet izturīgs. Ar šo telefonu sāku izmantot arī WAP iespējas, un kļuvu mobils.

* Siemens C45
Biju kļuvis jau par Siemens fanu, iegādājos šo modeli. Jāsaka, ka neveiksmīgi - jo no lietošanas 6 mēnešiem atpuveni divus dzīvoja pa servisu.

* Siemens MT50
Izmantojot savas patērētāju tiesības nomainīju C45, no DUAL, piemaksājot pāris latus, uz šo modeli. Veiksmīgs pirkums, smuks telefons ar zilo gaismu ekrānu, un mīkstām pogām :) Šobrīd šo telefonu lieto māte.

* Siemens M55
Šķiet, ka 2003.gada beigās iegādājos šo - likās, ka ar šo telefonu pietiks ilgam laikam. Krāsainais displejs, labs WAP lapu pārlūks. Kā mīnusus jāmin - ekrāna pārklājuma bojāšanās, un softa nestabilitāte, kā arī brīžiem bremzīgums. Telefons veiksmīgi nodots māsas lietošanā.

* Siemens S65
Ja iepriekš teicu, ka M55 ir viss ko vajag, tad neticiet tam :D 2004.gada beigās, kā jau traks Siemens fans, iegādājos uz LMT nomaksu šo modeli. Šobrīd, tieši pēc lietošanas veselu gadu - varu teikt, ka manas prasības šis telefons apmierina pilnībā - labs dizains, zilzobs, infrared, kamera, rs-mmc 32MB ievietojama atmiņas karte, sasaiste ar Outlook, utt. Vienu reizi gan šī gada laikā nācās paviesoties servisā - telefons izslēdzās, un atpakaļ ne pa kam. Pēc displeja nomaiņas garantijas laikā, un softa pārlikšanas problēmas vairs nav novērotas.

Inspirated by: laacz.lv
Current Mood: auksti kaut kā
Powered by Sviesta Ciba