efix's Journal

History

10th November 2005

9:01am: Trešdienas vakari
Trešdienas vakaros kaut kā LNT vakari. Vispirms realitātes šovs Mājokļa jautājums, pēc tam diezgan jau nu klišejiskais, bet samērā skatāmais krievu seriāls Tālbraucēji 2, un pēc tam, ja neaizmigu - Basketbola apskats. To vērts paskatīties, lai vismaz redzētu kā komandas spēlē, nevis tikai sausos spēļu rezultātus, ka Barons vinnēja lūk tos, bet Valmieras Lāčplēsis zaudēja tiem.

Ik rīta cēliens gan kopā ar LNT 900 sekundēm (Garklāva gan kaitina), bet pirms iešanas uz darbu jāskatās multenes iekš TV5 par Timonu ;)

Šodien nospļaušos un mēģināšu iziet TA.
Current Mood: nervous
Current Music: atkal rūc
11:31am: TA
HA. Veiksmīgi izgāju. Tik vien kā pieteica lampiņas ielikt oranžākas priekšējos pagriezienu lukturos. Vecās jau tuvu baltai gaismai tuvojas. Bet tā pārējais viss ok. Vispār jau jāatzīst, ka gadījās sakarīgs džeks, ar kuru normāli varēja aprunāties. Izsniedza uzlīmi līdz 10.11.2006.
Current Mood: bouncy
Current Music: vēljoprojām rūc
12:40pm: Jubil.
Izrādās, strādājot esmu palaidis garām žurnāla jubileju :)

Izveidots: 2002-11-06 22:08:53
2:20pm: nēDarbs
Šodien kaut kāda diena, kad vispār NE cik negribas strādāt. Nulle emocijas uz strādāšanu, bet darbu bez gala. Vakar bija lielāks darba spars. Dzeru kārtējo colas devu, un ceru, ka būs kāds rezultāts. Varbūt tomēr šodien neiespringt, un rīt ar pilnu krūti saņemties.
Powered by Sviesta Ciba