(no subject)

« previous entry | next entry »
Dec. 21st, 2010 | 01:40 pm

Vakar bija pirmā diena, kad uz darbu devos jau ar mašīnu. Mans stāžs - divas dienas, ko pavadīju brīvdienās, izmēģinot dažus maršrutus.
Lai arī svētdien biju kādos septiņos gājis gulēt, līdz trijiem tā arī neaizmigu. Tā kā plānots bija četros celties un laicīgi jau atbrīvot mašīnu no sniega un braukt mazliet agrāk, pirms nav sastrēgumu, tad trijos nolēmu, ka nav jēga mēģināt vairāk gulēt. Kad biju jau aizbraucis un noparkojies, darbā, arī zvanīja modinātājs. Miegs sāka nākt tikai ap kādiem sešiem, septiņiem. Deviņos izrādījies, ka vienam serverim nepieciešama steidzama maintenance. Pieredzes nolūkā priekšnieks norīko braukt serverim pakaļ - man. Tiesa maršruts man turp pazīstams. Līdz ar to jau pirmajā dienā - "darbs uz riteņiem" ar atpūtu pa vidu, kas izpaudās kā "serveru pārinstalācijas", jo vakarā vedu to visu atpakaļ. Pimdienas darbs man beidzās otrdienas vienos naktī. Pus stunda maldoties par naksnīgajām Pārdaugavas ielām, kas bija skaisti piesnigušas un beigās gulēt aizgāju trijos. Pirmo reizi pa šīm pēdējām dienām gulēju kā nosists. Vismaz kādas pozitīvas pārmaiņas.

Sapņos šķiet rādījās sex, kurš tā arī beigās nenotika, jo mani pamodināja zvans no darba, noprecizēt statusu par reanimēto serveri. Pusdeviņos. Būtu labprāt pagulējis mazliet vēl.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}