(no subject)

« previous entry | next entry »
Dec. 19th, 2010 | 08:13 pm

Esmu patstāvīgi nobraucis 69 kilometrus!
woooot! :D

Biju līdz darbam un atpakaļ - izmēģināt maršrutu, kas rīt būs jābrauc kā jau pirmdienā.

Nebij nekas traģisks, neskatoties uz visiem īpašajiem laika apstākļiem.

Nu jā - slīd. Ja par daudz uzspiežu uz pedāli, tā var just, ka aizmugure sāk mazliet "peldēt". Bet tas nav nekas tāds, ko nevar savaldīt.

Kopsummā ir sajūtas kā mācoties peldēt. Ūdenī lekt bail, bet līdzko esi iekšā, viss kaut kā automātiski sāk funkcionēt, un neviens nekur "neslīkst".

Šorīt lielākie pārdzīvojumi bija ieraudzīt uz paneļa paziņojumu, ka vējstikla mazgāšanas šķidrums iet uz beigām. Nebiju no mājas tālu ticis. Nopirku šķidrumu un braucu atpakaļ, lasīt manuāli (Manuālis ir pdfs kuru man telefonā neizdodas atvērt - pietrūkstot atmiņas, tapēc vienīgais risinājums - lasīt datorā) lai saprastu, kur tas šķidrums jālej. Izlasīju. Ielēju. Viss kārtībā.

Braucot uz darbu mazliet apmaldījos. Bet kaut kā tiku atpakaļ uz vajadzīgā maršruta.

Statoilā pirktais pumpis izrādījās totāls hlams. Neko ar viņu nevar pildīt vai izmērīt. Aiznesu atpakaļ. Pieņēma, pārskaitīja naudu atpakaļ. Ar naudu īpaši mētāties nevaru, jo nu šobrīd viņa gandrīz nekontrolējamā apjomā vienkārši "kūst".

Vakarā pētīju, vai man ir zobsiksna vai ķēde. Rakstīts, zem motora pārsega, vizuāli pieejamā vietā, nekur nekas nav. Tik vien kā trīsstaru zvaigznīte. Bet salīdzinot ar bildēm internetā izskatās pēc M111. Pēc komplektācijas jābūt M111.960 Nekur neatradu neko par zobsiksnu priekš M111. Visi runā par ķēdi. Tātad visdrīzākais, ka tur ir ķēde un attiecīgi par vienu galvassāpi mazāk.

Šobrīd galvenā problēma - konstants saspringums. Nespēju atslābināties. Braucot nejūtu, bet mājās mēģinot atslēgties un atpūsties, saprotu, ka nav tas tik vienkārši.

Vakarā bijušais saimnieks atveda figņas, kas bija palikušas no mašīnas pie viņa. Vasaras riepas, diski, etc. Diski ir smuki, riepas izskatās, nebrauktas (gandrīz).

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}