(no subject)

« previous entry | next entry »
Jan. 26th, 2010 | 02:41 pm

http://lenta.ru/articles/2010/01/22/jesusguns/

lol. Amerikā ir škandāls par to, ka uz populārajiem ACOG kaujas optikas tēmekļiem neuzkrītoši ir uzliktas norādes uz tekstiem jaunajā derībā (piemēram Jāņa evanģēlijs 8-12, un Otrā Pāvila vēstule Korintiešiem 4-6)

Viss ir pareizi, tikai manuprāt, ja norādes uz tēmekļiem liek, tad tiem bija jābūt optiskajā lēcā, tieši acīs, nevis kautrīgi kaut kur paslēptam pie stiprinājumiem. Un iemesls viens - lai modžahedam paceļot trofejas ieroci nerastos vēlme šo tēmekli likt sev pie acīm.

Es gan pieļauju, ka ir citi tik pat efektīvi līdzekļi, ka ierobežot "neticīgo" pieeju "ticīgo" ieročiem, lieki neaizskarot viņu "reliģiskās jūtas".

Pie tam, ja pareizi saprotu patreizējā misija gan irākā, gan afganistānā ir orientēta uz to, lai šinīs valstīs izveidotos cīņas spējīgs kontingents no vietējiem iedzīvotājiem, kas paši ietu karot pret Taleban un "starptautisko terorismu" savās teritorijās. Un viņiem likt karot ar "kristīgi svētītiem ieročiem" būtu jau pavisam aplami (upd)

Jēga gan no tā kāda es nezinu. Ja kas Terorists Nr.1 Misters Bin Ladens, pats mācījies nekur citur, kā CIP. Toreiz - karam pret Krieviju. Tā kā šobrīd visdrīzākais, ka abās valstīs tiek gatavota jauna, modernāka paaudze karavīru, kas ar laiku atkal pavērsīs savus ieročus pret draudzīgajiem amerikāņiem. Bet amerikāņiem jau laikam pofig - vajag taču kādu ar ko pakarot un izmēģināt jaunas ieroču tehnoloģijas ... ar krieviem jau kauties nevar - tie nesapratīs un sāks vēl kodolieročus izmantot ...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}