(no subject)

« previous entry | next entry »
Feb. 2nd, 2007 | 02:10 pm

Lasot visas tās ziņas par robežlīgumu gribas iet uz ielas, paņemt lomiku un vienam otram no tā augstā nama pielabot smadzenes.

Kretīni un nodevēji.

Tad nafig vispār par neatkarību cīnījāmies, ja atkal pakaļā jālien?

Kurš idiots kaut ko atdod, neko nesaņemot pretī?

Как известно, в мае 2005 года Россия отказалась подписать договор о границе с Латвией, так как латвийское правительство в одностороннем порядке приобщило к нему декларацию со ссылкой на Мирный договор между Латвией и Россией от 1920 года, по которому Латвии отходят Абрене и шесть окрестных волостей. В ответ на это президент РФ Владимир Путин заявил, что Латвия получит "от мертвого осла уши", а не Пыталовский район.

Cūkas purnam ēzeļa ausis lieliski piestāvētu.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

(no subject)

from: [info]omeega
date: Feb. 2nd, 2007 - 04:47 pm
Link

Cik varu spriest, neatkarību atteikšanās no pretenzijām uz Abreni/Pitālovu nekādi neietekmē. Manuprāt, vienīgie zaudētāji ir tie, kuri man nezināmu iemeslu dēļ grib uzturēt, mītu par Latvijas Republikas "tiesisko pēctecību" un nekādi nevar atrast neko labāku ko darīt, kā vietā un nevietā pieminēt okupāciju un 1920. g. miera līgumu, kurš pēc manām domām ir aptuveni tikpat vērā ņemams kā 17xx.g Nīštates miera līgums saskaņā ar kuru Krievija ieguva Baltijas provinces no Zviedrijas.
Kas attiecas uz kaut ko atdot- patlaban Abrene pieder Krievijas Federācijai. Šaubos vai var atdot/neatdot kaut ko, kas mums nemaz nepieder.
Domāju, ka šai gadījumā "kretīni un nodevēji" ir rīkojušies pareizi, par spīti "īsteno patriotu" viedoklim. Laiks rādīs, kas no tā iznāks.

Reply | Thread


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Feb. 2nd, 2007 - 05:07 pm
Link

ietekmē gan.

Visu laiku ar Krieviju notiek diskusija par "krievvalodīgo tiesībām". Talkā tiek ņemtas starptautiskās institūcijas, caur kurām Krievijai izdodas diktēt bojāt te gaisu.

Krievija vēlas te panākt nulles variantu. Un pēc tam jau pavisam demokrātiskā ceļā panākt krievvalodīgo dominanci atkal šinī reģionā. Atpakaļ savienībā iespējams Krievijai arī varbūt mūs nevajag.

Bet tādus dumpīgus un pašlepnus latviešu "fašistus" Krievijai blakus savām robežām arī nevajag. Tā vietā viņai vajag šeit savu ielikteņu valdību un atbalstu starptautiskajās institūcijās.


Patiesībā to pašu kas šobrīd jau šeit ir ASV - ar to niansi, ka ASV savukārt ir izdevīgi tas, ka šis reģions nav klaji prokrievisks un ir gatavs to atbalstīt pat visai apšaubāmās akcijās.

+ krievijā politiķiem vajadzīgs ir vēlētāju atbalsts un krievijas vēlētājs, kā zinam ir padomju imperiālistiskās tradīcijās audzināts.

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]omeega
date: Feb. 2nd, 2007 - 05:30 pm
Link

Par krievvalodīgo tiesībām...nu "bojāt gaisu", tas ir tā, no dekolonizācijas utml. piekritēju viedokļa raugoties. Es to neatbalstu, bet pagaidām neesmu pietiekami pārdomājis jautājumu, lai varētu par to diskutēt.

Pret nulles variantu (ja ar to domāta pragmatisku attiecību veidošana starp LR un KF, divām 1991. g. pēc PSRS pastāvēšanas beigām izveidotām valstīm, tā vietā, lai apsaukātu viens otru par "fašistiem" vai "okupantiem" un pieminētu tēvu & tēvutēvu īstus vai izdomātus pāridarījumus)- man nav nekādu iebildumu. Domāju, ka Maskavas ielikteņi un dumpīgi un pašlepni latviešu "fašisti" (ne vieni, nedz otri mani nesajūsmina) nav vienīgās valsts vadības iespējas.

Salīdzinājums ar ASV- piekrītu. Cīņa par ietekmi ir lielvalstu dabā.

P.S. Nu, domāju, ka imperiālistiskās tradīcijas ir daudz senākas, nekā PSRS un skar arī Baltiju.

Reply | Parent