(no subject)

Mar. 15th, 2010 | 11:50 am

Manu šodienas omu uzlaboja šis interesantais darba piedāvājums, ko saņēmu pastkastītē:

... tālāk ... )

Nu neticu, ka LU studentiņš, nostrādājis 3 gadus nozarē mācēs veiksmīgi adminēt gan tīklu, gan linukšus gan windowzes gan visas minētās datu bāzes! Pie tam vis vis interesantākais, ka uzņēmums sevi dēvē par stabilu uzņēmumu kas darbojas Softa izstrādā jau kopš 1992(!) gada. LU studentiņi, kas pie mums strādā knapi var sakarīgu .NET aplikāciju uzrakstīt un pat tad, ja viņiem kaut ko piemin no tādām lietām, "errorlevel" vai shell scripting viņi uz tevi skatās kā uz ķīnieti, kas runā kādā aizvēsturiskas dinastijas laikmeta dialektā ...

Link | Leave a comment {3} | Add to Memories


(no subject)

Mar. 15th, 2010 | 01:48 pm

Ceļu satiksmes negadījuma shēma (apraksts)

Kaķmīļiem skatīties nerekomendēju! :D )

Atrasts zem boot.lv ;)

Link | Leave a comment | Add to Memories


(no subject)

Mar. 15th, 2010 | 09:11 pm

Man ir tāds čujs, ka uz rītdienu tiek gatavots Tallinas bronzas kareivja variants ...

Tā tīņa piekaušana dēļ nepareizās cepurītes šinī scenārijā izskatās kā prelūdija tam visam un provokācija lai uzkurinātu krievvalodīgos.

Šodien (visu cieņu drošībniekiem) Stacijas laukumā sašņorējuši nevienu citu, kā naši Līderi Marku Siriku (Širiks?) Tātad Naši leģions acīm redzot jau ir klāt. (Tautas partijas jauniešu organizācija nebija noslēgusi sadarbības līgumu ar viņiem, gadījumā?)

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/307881-riga_aiztur_nasi_lideri_marku_siriku

Kapēc ieradies?

http://www.diena.lv/lat/politics/hot/16-marta-prieksvakara-atkal-plano-dalit-georga-lentites

Labojums: Mars Siriks laikam tomēr ir tikai Naši pārstāvis, ne vadītājs. Igaunijas iedzīvotājs.

Kas notiks rīt man ir grūti iedomāties, bet iespējamā konflikta modelis varētu būt: mēģinās radīt sadursmi ar policiju, kas būs spiesta aizsargāt "Daugavas vanagu" gājienu (gājienu atļāva, tak). Ja nenosargāsies no provokatoriem, kas uzkurina pūli tad var aiziet karsti.

Kam izdevīga visa tā provokācija?

SC, lai mobilizētu savus vēlētājus.
TP un LC/LPP lai radītu precedentu rīt Rīgas ielās un diskreditētu Dombrovska valdību. Teorētiski šmuce sasmērētu arī Ušakova komandu, bet kā zinām viņš jau ir mēģinājis VISUS pasaākumus aizliegt kā arī paspējis aicināt nevienu nepiedalīties tajos. Tātad viņam rokas būs tīras ...

Interesanti, kas notiek JL nometnē šobrīd ...

Pagaidām rezultāts ir 1:1 - No vienas puses piekautais puika (par nepareizo cepurīti) uzkurina cilvēku prātus, no otras puses aizturot "galveno", ir iespēja izjaut citus plānus konflikta kūdītājiem ja visas aukliņas bija viņa rokās un te nav citi diriģenti.

Ak jā vēl pāris pazīmes, ka "antifa" šim datumam gatavojusies īpaši - vakar un šodien Rīgā notika Vīzentāla centra seminārs ar viesiem no visas Eiropas. Attiecībā uz viņiem, lasu ka daudziem ir ierobežotas tiesības atrasties Latvijā līdz šodienas vakaram, tomēr šengenas zonā es pieļauju, ka dzīvo pietiekoši daudz antifas lai uz rītdienas tusiņu savāktos visi 10K publikas.

Par šitās varzas stratēģiju vēl viens novērojums - Ievērojāt ziņas par to, ka Ždanoka sākusi uztrautkies par Ungāriem Slovākijā?

http://www.diena.lv/lat/politics/hot/zdanoka-cinas-par-ungaru-valodas-tiesibam-slovakija

Tātad pielnīgi pieļauju arī ungāru desantu rīt, Rīgā ...

===========================================

Interesantākais ir tas, ka varas struktūras izņemot Ušakovu pret rītdienu izturās klusi un Mūrniece pat bija ļoti sašutusi par gājiena izjaukšanu rīt.

Tātad plāns attiecībā uz rītdienu ir abām pusēm.

Anyway - skaļi jokot par "kaķiem teroristiem" tuvākās 24 stundas neiesaku.

Žēl veco leģionāru.

UPD: Ja širiks dalīja tās georga lentītes, tad jautājums - kapēc? Antifai rīt vajadzēs "pazīšanās zīmes" ? Jau uz 16 martu, nevis vēlāk - uz 9 maiju?

Link | Leave a comment {3} | Add to Memories