Ukraina ...

Feb. 10th, 2010 | 11:06 am

Izskatās ka Krievija būs ap-@#$%usies ne pa jokam ...

"Янукович отказался представлять интересы России"

"Главным принципом моей политики будут национальные интересы Украины. Я постараюсь выстроить сбалансированные отношения между Россией и Европой", - заявил Янукович. По словам лидера Партии регионов, он намерен сохранить хорошие отношения с Россией, одновременно внедряя на Украине европейские стандарты жизни.

Кроме того, Янукович сказал, что Украина продолжит курс на сближение с НАТО, однако вопрос о вступлении в альянс должен быть решен на всенародном референдуме."

http://lenta.ru/news/2010/02/10/yanukovich/

==========

Es jau te aptuveni nedēļu rakstu bet nu necēlās roka spiest "submit", ka patiesībā Krievijai Janukoviča uzvara Ukrainas vēlēšanās ir totāls fiasko.

Proti - viņai Janukovičs bija izdevīgs tikmēr, kamēr viņš bija Juščenko opozīcijā un varēja izmantot visu savu Krievijas aizmuguri lai cīņās par varu vājinātu Ukrainu.

Varu derēt, ka tagad galvenais Krievijas lobijs kļūs Timošenko. Jo Krievijai vajag vāju, sadalītu un politiski nestabilu Ukrainu ... Tad var tur ievest savu armiju, kā Dienvidosetijā utml.

Ja rietumi to gribētu, viņi būtu panākuši Juščenko uzvaru, bet tas neko nedotu - Ukraina sadalītos uz pusēm, iespējams aizietu līdz pat pilsoņu karam, un galu galā "Lielā Eiropa" tikai zaudētu. (Un Krievija iegūtu)

Dzīvosim, redzēsim, kas būs tālāk ...

Link | Leave a comment | Add to Memories


(no subject)

Feb. 10th, 2010 | 05:28 pm

Veiksminieks ...

Bildes:
http://fishki.net/commentall.php?id=61332

Storijs:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/6622802/Lieutenant-Paddy-Rice-luckiest-soldier-in-Afghanistan-after-Taliban-sniper-shooting.html

Link | Leave a comment | Add to Memories