Par referendumu un atgādinājumiem ;)

Aug. 4th, 2008 | 12:56 pm

Ok. Tā kā te daži raud, ka neviens viņus nav laicīgi brīdinājis par referendumu kā tādu un pašu problēmu kā tādu un vēlās lai kāds par viņiem parūpētos - ok.

Atstājiet koordinātes uz kurieni sūtīt sms komentāros (skrīnoti), kur sūtīt informāciju par politiskajiem notikumiem un pilsoniskajām aktivitātēm kur ir iespēja un vēlams piedalīties.

Btw - par pašiem rezultātiem:

Žēl ka nedabūjām to izmaiņu cauri. Tas būtu bijis vērtīgi.

Tiesa ir otra svarīga sastāvdaļa, kas nepieciešama lai no tā visa būtu kāda jēga - politiskais spēks par kuru balsot :)

Tā kā štrunts par referendumu, vajag iet un stāties partijās, godīgi maksāt biedrunaudas (pat ja neprasa) un iet uz partijas kongresiem (reizi gadā) un balsot par sev vēlamām kandidatūrām partijas valdēs, padomēs un atbalstīt sev vēlamas programmātiskās nostādnes.

Par tām biedrunaudām - Nu es arī esmu partijā vienā. Maza partija. Nospiedošā massa biedru - vienkārši nabadzīgi ļaudis.

Biedru maksa - 50 santīmi mēnesī. Reāli - 6 Lati gadā. Un izrādas ka pat to nav spējīgi cilvēki samaksāt. Kas tādā situācijā notiek? Atnāk viens maziņš kundziņš un iedod pāris tūkstošus. Un sāk diktēt savus noteikumus. Bet ja mums tie 450 biedru būtu samaksājuši tos 6šus latiņus gadā, būtu pietiekoši lai tas kundziņš klusi sēdētu stūrītī un par savu viedokli runātu piezemētākā tonī ...

Tapēc biedranaudu maksāšana partijā ir svarīga.

Un es pieļauju ka tā tas ir visur.

PS: Jā es aizmirsu ka tev jāaizsūta programma - labošos ;)

Link | Leave a comment {2} | Add to Memories