(no subject)

Jul. 15th, 2008 | 10:57 am

Šodien bija patīkams pārsteigums.

No rīta iegriežoties Klubs 4 ievēroju, ka viņiem ir jauna klientu menedžere. Nu neko - apsveicinājos, aizgāju, izvingrojos, bet atpakaļ nākot, kad gaidīju savu kārtu kad norēķināties par vizīti kļuvu liecinieks patīkamai ainai.

Proti - manā priekšā stāv kundze kas principiāli runā tikai krieviski. Un es klausos un mana sirds atmaigst dzirdot kā mazais, jaunais skuķis spītīgi turās pretī un atbild pieklājīgā latviešu valodā. Par nožēlu meitene neizturēja nacionālo stāju līdz galam un pašās beigās tomēr pāris frāzes apmainīja arī krieviski.

Es norēķinājos arī par savu vizīti un nolēmu par patīkamām emocijām uzsaukt meitenei divus latiņus tējai. Tā arī pateicu - par valsts valodu un par to, ka bija patīkami :) Es gan noklusēju to, ka viņa gandrīz, gandrīz varēja nopelnīt arī visus piecus :)

Gandarījums izrādījās abpusējs un mani vēl uzcienāja ar šokolādi :D

Un man šitā doma tā iepatikās, ka nolēmu, ka to būtu jāiedibina kā tādu nacionālās solidaritātes principu - ja tu dzirdi pārdevēju, oficiantu vai kādu citu no apkalpojošās sfēras, principiāli krievu valodai, atbildam pieklājīgā valsts valodā - izdari viņam patīkami un uzsauc pieklājīgu tējiņu. Viņš taču ir rūpējies par to lai tev būtu patīkami :)

PS: Tas laikam saucas nevardarbīgais fašisms :D:D:D:D:D:D

Link | Leave a comment {2} | Add to Memories


(no subject)

Jul. 15th, 2008 | 12:06 pm

Kristai ;)

Sveicieni jubilāram!! )

Link | Leave a comment {1} | Add to Memories