(no subject)

Jun. 26th, 2008 | 09:47 pm

Baumo ka ECT Kononovu attaisnojuši ... lai gan patiesībā laikam attaisnoja jau 2007tajā un šobrīd vienkārši ir lemts par to kādā mērā apstiprināt Kononova prasību uz 5mil eiro no Latvijas valsts.

Ja godīgi man tiešām nepatīk tas tiesas lēmums.

Būtu labāk ja tiktu godīgi sodīti kā vieni tā otri. Lai sabiedrība saprastu ka jādzīvo draudzīgi un vardarbība pret civiliedzīvotājiem ir nevietā.

A tagad sanāk kaut kā muļķīgi. Pie tam, cik saprotu tas lēmums pieņemts saskaņā ar tēzi, ka Kononovs tanī brīdī nepārstāvēja okupējošu valsti. Tipa šī tiesas sprieduma kontekstā Latvijas okupācija itkā nav notikusi.

Ja godīgi Ulmanīškungu nicinu ar katru gadu vairāk ... nu kapēc, KAPĒC vajadzēja tik pazemojoši ļauties okkupācijai?

Taču varēja vienkārši, skaļi un tieši pateikt, ka jebkāda agresīva ofensīva pret Latvijas valsti būs okupācija un miers. Balodim vismaz bija tik daudz pašcieņas kā izdarīt pašnāvību. Hitleram tā pat.

Ak dievs cik daudz reižu mums būtu bijusi vieglāka dzīve ... :(

Ar visu to 40 gadu sovjeti tiešām mūs ir pamatīgi izdrātējuši pakaļā, tapēc ka pierādīt ka 1940 gads tiešām bija okupācija ir ļoti ļoti grūti.

UPD: Un ja kādam gribas sabojāt sev garīgo, tad var palasīties kā krievvalodīgais homo habilis krīt histērijā par šo ziņu. Pretīgi.

Link | Leave a comment {6} | Add to Memories