(no subject)

Jan. 15th, 2008 | 09:54 am

Drakencity ir veiksmīgi izaugusi līdz 50'tajam iedzīvotājam! Visiem šampānieti uz mēra rēķina! ;)

Pēc svinībām visus celtniekus lūgums pārbaudīt savus instrumentus un pielaikot savus jaunos "armani" darba tērpus un drošības ķiveres un doties uz jaunajām celtniecības zonām būvēt Drakencity jaunās rūpnīcas (http://drakencity.myminicity.com/ind) Sāksim ar dabīgās gāzes elektrostaciju, lai nesanāk muļķīgi ka jaunās kāpurķēžu rūpnīcas konveijeri paliek bez elektrības.

Vakar mērs tikās ar pāris "Grean Peace" aktīvistiem, kas ar savām huligāniskām metodēm ,pieķēdējoties pie jaunajiem celtniecības krāniem, iebilda pret rūpniecības attīstību tiešā Drakencity tuvumā, norādot uz zaļās zonas neaizskaramību un demonstrējot plakātus ar Drakencity biezo mežu attēliem.

Mērs drako pateicās par viņu rūpēm, un lai arī atzina, ka arī viņam ir liels gandarījums par Drakencity, mežiem, kuros viņš reizēm mīl paklaiņot vai izlaist brīvsolī savu kaķi. Tomēr rūpējoties par sabiedrisko kārtību un Drakencity tālāko izaugsmi, mērs norīkoja policijas šerifu no cietuma atgādāt viņas vienīgo iemītnieku kramplauzi "Līkā Roka", lai viņš atbrīvotu "Green Peace" aktīvistus no viņu pašu rokudzelžiem, un lai šodien strādnieki varētu netraucēti braukt ar saviem agregātiem uz elektrostacijas un rūpnīcas būvlaukumiem.

Veiksmīgu visiem darba dienu!

;)

Link | Leave a comment {2} | Add to Memories