(no subject)

Dec. 20th, 2007 | 03:40 pm

Eve'i (http://eve-online.com) ir tā pozitīvā īpašība, ka tev nav jābūt "baigajam profam" lai varētu pievienoties ģildei, vai kā tur to sauc "korporācijai" un vienā gangā bīdīt ģēlas.

Citos mmorpg ir pavisam savādāk - katrs kvests, katra misija ir paredzēta noteikta līmeņa pleijeriem, un tādam nuubam tur nav ko darīt - rezultātā, nūbam jātusē ar nūbiem un ja tava un tavu draugu aktivitāte spēlē atšķirās, tad ir mizlīga iespēja nokļūt situācjā, kad tavs alter ego ir vai nu atpalicis, vai sen priekšā tavu pārējo draugu varoņiem un tev nu ir jāmeklē jauna kompānija ar ko kopā spēlēt.

Evē tā nav. Evē jaunie var lidot kopā ar vecajiem, un vākt lootu vai arī pat uzmanīgi šaut mazās fregates, kamēr vecie ar saviem battleshipiem gasē lielās žurkas.

Kas ir žurkas? Nu žurkas ir žurkas. Ja kāds ir jebkad spēlējis kādu klasisku RPG, viņš zin, ka katra slavena spēlētāja karjera sākas ar žurku dauzīšanu kādā pagrabā. Kaut vai pirmais Baldurs' Gate vai salīdzininoši svaigais Bards' tale tam lielisks piemērs.

Evē savukārt žurkas ir visi tie ļaunie npc kuģīši kuri tur ir jālikvidē lai izietu kārtējo misiju. Vienkārši analoģija par RPG tēmu :) Tieši tā arī saucās kuģu ekipējumi - ratting fit. vai pvp fit, kas ir player versus player ekipējums.

Link | Leave a comment | Add to Memories