(no subject)

Jun. 11th, 2007 | 09:04 am

Starp citu - kazas piens (Dzeru to, kas nopērkams no candia) kopā ar balto rumu (Malibu) garšo nu gandrīz kā putna piens :) Sanāk viegli salda, samtaina garša :)

Jā - labrīt! :)

Kā jums bildes no KilkimŽaibu? (zemāk - http://klab.lv/users/drako/447706.html)

:)

Braucot turp (KZ) konstatēju ka man pasei termiņš pēc pāris dienām beidzas :D Nu neko. Desperam bija sāpīgāk - viņš savu jauno telti savukārt bija aizmirsis mājās :D

Tusiņš noritēja bez īpašiem starpgadījumiem - alus bija ok (Švituris labāks, vietējais, tumšais - sliktāks)
Meiteņu daudz, un visas dikti smukas.
Šogad kaut kā ievēroju ļoti daudz citus fotogrāfus - laikam profesionālā acs intuitīvi mēģināja noskaidrot, kas tad otram rokās un iztēlē pamērīties ar krāniņiem, kuram tad labāks :D
(Labāki varēja būt diviem - viens, kuram laikam bija Nikons no pašas krutākās sērijas un otram kurš nezkāpēc bija ieradies ar baltu teleobjektīvu, lai gan bildēja no vēl mazāka attāluma, kā es. Strange.

Mūzika bija laba - Īpaši kaut kā atceros Auļus, kas reāli "ieauļoja" :D Tāds agresīvs folks ar tādiem ritmiem, ka kājas pie zemes neturās :)
Un tad ,vēlāk naktī, vāciešu grupa, kas bija īpaši spēcīga un atraktīva :) Pēdējā dziesmiņā viņi cerēja, ka publika "vilks" viņiem vārdus līdz, bet tā arī nesapratu kad tie bija jādzied. Bet vispār tas meldiņš man dikti līdzīgs likās "Pūt vējiņi, dzen laiviņu, aizden mani kurzemē" (tikai ne tādā sēru ritmā, bet tā jautrāk) un es ar tā vilku līdz..

Bet citādi jau skatuve, kā skatuve. Turn nekad nekā īpaši jauna nav. To, kas bija vērts no tās nobildēt, nobildēju. Es kā vienmēr vairāk koncentrējos uz publiku :)

Bet publika bija super. Skaistu meiteņu manuprāt vairāk nekā jebkurā citā festā (izņemot balticmedieval, protams hehe ;) - negribu te no kāda dabūt pa galvu :D) Interesantu kompāniju mums sastādīja ungārs (vai bulgārs?) kuru meklējot valdība par piedalīšanos pagājušā gada sacelšanās laikā (nezināju, ka tāda vispār notikusi - Ļoti jauks un labsirdīgs cilvēks - kaut tur Ungārijā vairāk tādu jauku cilvēku būtu :)

Smaga bija nākošās dienas pēcpusdiena, kad vēl pēc riktīgas jāņošanas jautrā kompānijā tika mēģināts savākt telti - es to šoreiz laikam darīju rekordilgi, jo visus telts maisiņus biju salicis kur kuro, pa mugursomas kabatām un tādā kondīcijā kaut ko atrast nebija viegli :D

Vēl nākošā dienā man pieteicās divi zaķi, kuriem dikti patika bildēties uz fotografēšanos un tur pat uz vietas izmēģinājām improvizētu fotosesiju. Vēl no citiem arī man tagad mobīlnieks pilns ar e-mailiem un es vairs neatceros no kura kurš tika un kuram kuras bildes sūtīt ... (Nav jau tik traki - īsziņām ir laiks, kad tā rakstīta, un bildēm arī datums iekšā :))

Kopsummā - Daudz bilžu (~250), Daudz mūzikas, mazliet izdejojos, daudz jaunu paziņu, kaudze pozitīvu emociju :)

Jā - veiksmīgu jums darba nedēļu ;-)

Link | Leave a comment | Add to Memories