Zatlers

May. 23rd, 2007 | 11:38 am

Nezinu. Man ar savām izlūkošanas un informācijas izrakņāšanas metodēm tā arī neko nizdevās uzrakt sliktu par Zatleru.

Nu vienīgi to, ka viņam ir ļoti orģināli priekštati par dažādām lietām.

Piemēram pārliecība, ka ārstu aploksnes būtu jālegalizē. Pārliecība, ka sportā visa tā ambrāža par dopingiem būtu jāizbeidz. (Lai dabiskā atlase "izārstē" tos sportistus, kas ir gatavi čakarēt savu veselību un riskēt ar dzīvību dēļ šiem dopingiem)

Cilvēks ārstam dod to aploksni ne jau tāpēc, lai tiktu pie operācijas, bet gan tāpēc, lai pateiktos par kvalitatīvām rūpēm.

Un ziniet, esmu pats gulējis tajās traumās un par mani parūpējās, kaut arī nebija manas ģimenes spēkos kādam kaut ko samaksāt - es toreiz pusaudzis neko nepelnīju, un tēvam faktiski sanāca tik vien, kā no algas līdz algai, plus vēl lauki Daugmalē paņēma ļoti daudz līdzekļu, lai tos vispār kaut kā ar dievu uz pusēm iekoptu un tur kaut ko sastādītu. Tur audzētie kartupeļi bija daļa mūsu iztikas līdzekļu toreiz.

Un ja kas ārsts, kas mani tad operēja nemaz netaisījās pieņemt kādu naudu. Viņa vienīgā prasība bija - kādam no radiniekiem par mani ir jānodod asinis un jāatnes zīme.

Pagaidām mans viedoklis par Zatleru ir starp neitrāls vai drīzāk pozitīvs.

Tas ka viņš nav politiķis - so what? Kā jau te kāds minēja - VVF arī nebija politiķis. Dainu pētniece - ne vairāk, ne mazak.

Zatlers man simpatizē vairāk, nekā iepriekšējie kandidāti. Pat neskatoties ka es kaut kādā mērā atbalstu JL politiku, par pašu Kalnieti arī nebūt nebiju sajūsmā. (Vienkāršiem vārdiem izsaktoties, viņa kaut kā tāda lēta bāba reizēm izskatās, kas sabiedrību var tikai diskreditēt)

Par Zatleru neko tādu sliktu nevaru teikt.

Varbūt, ja izdosies uzrakt kādu papildus info, tad mans viedoklis mainītos.

Link | Leave a comment {12} | Add to Memories


(no subject)

May. 23rd, 2007 | 02:14 pm

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=499950

Vēstnieks (Kaļužnijs) arī deva mājienus, ka Krievija, iespējams, kļūtu pielaidīgāka dzelzceļa tarifu un citos Latvijai aktuālos jautājumos, ja Latvija, piemēram, Gruzijai ieteiktu nepretoties Krievijas uzņemšanai Pasaules Tirdzniecības organizācijā.

Pēc vēstnieka teiktā, Latvijai vajadzētu pragmatiskāk iestāties par savām interesēm un ne vienmēr runāt "vienā balsī ar Eiropas Savienību".


Laikam pie šprices ir tāds kangaru batalions, ka var jau sākt runāt pat ar tik atklātiem tekstiem ...

Link | Leave a comment {6} | Add to Memories