Vakardiena jūrmalā ...

Aug. 6th, 2004 | 10:56 am

nu bet protams kas tad cits, ja ne saulrieti jūrā? )

Aizbraucu un secināju, ka Rīgas jūrmalā nav īsti ko fotografēt. Daudz dažādi puskaili ķermeņi, kas izskatās pavisam ierasti un ikdienišķi un ne pavisam ne interesanti.

Jā un nezinu ko īsti darīt ar cilvēkiem, kas uzskrien tev gandrīz virsū un aiznesās garām, ne sveicinājuši. Publisks fui un nosodījums tev d.

/Un ūdens silts, kā izkusis saldējums ...

Link | Leave a comment {2} | Add to Memories


Starp citu ...

Aug. 6th, 2004 | 12:24 pm

Jā ... rīt, 7tajā augustā, 17.00, Undīnē, Ugunslaiks ...

"Koncertā „Ugunslaiks” piedalās grupas „Bišu Gani”, „Karine Dance”, „Gandrīz Debesis”, „Baobabs”, „Ābols Virs Upes”, indiešu deju grupa „LILA”, Īru deju studija, dziesminieki Anna Annuška un Uldis Ozols.

Koncerts notiks dabas un mitoloģijas parka „Pūķu zeme” teritorijā zem klajas debess. Paralēli tam būs iespējams piedalīties dažādās lietišķās mākslas aktivitātēs, to skaitā – apgūt māla trauku virpošanu un veidošanu pie keramiķiem Ineses Āboliņas, Guntara Čipota un Māras Krasovskas.

Pasaku mājas teritorija, kā arī dabas un mitoloģijas parks „Pūķu zeme” ir Eiropā vienīgā bezalkohola teritorija. Tādēļ lūdzam pasākuma laikā teritorijā neienest un nelietot alkoholu un neierasties tā iespaidā. Smēķēt tikai šim nolūkam īpaši paredzētās vietās. Ieejas maksa pasākumā ir degoša svece un „Undīnes” noteikumu ievērošana."


Sīkāka informācija undīnes mājas lapā www.undine.lv

Tiekamies tur! ;-)

Link | Leave a comment | Add to Memories