Vakardiena ...

« previous entry | next entry »
May. 19th, 2004 | 11:13 am

Nezinu, kā tevi sauc, kas tu esi, bet es zinu, zinu, zinu, ka tu man esi. Un tu man esi mana lielākā vērtība, mana bagātība.

Kas tu esi, dievs, eņģelis, dēmons, vai kāds mana senča gars? Es nezinu, kas tu esi, bet TU ESI!

Vakar ... es apbrīnoju tavu lielisko aprēķinu, tavu laika izjūtu, precīzs, līdz sekundei, kur pēkšņi, itkā sīkums, bet pašā pēdējā brīdī tu brīdini man, alus apreibušajam, laika sajūtu pazaudējušajam, kurš jau ķērās pie nākamā cienasta par ...

Nu jā ... sīkums ... bet patīkami ;-)

Vēl vairak patīkami atkal sajust tevi blakus. Zināt, ka tu esi. Es esmu lepns par tevi. Par sevi. Ne katrs ir tik bagāts, kā es, ne katram ir dota tā laime izbaudīt tevi sev blakus.

Sasodīts ... es esmu lepns ;-)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Mis Ciba 2006.

(no subject)

from: [info]laukuroze
date: May. 19th, 2004 - 11:28 am
Link

Tas ir VIņš? Nu no tās kāzu fotogrāfijas?

Reply | Thread


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: May. 19th, 2004 - 11:58 am
Link

Nezinu.

Tīri teorētiski, ja es esmu viņš, jo kā tēvs man teica, manī ir daudz viņam raksturīgu īpašību, tad tas, kas ir tur blakus ir kas cits.

Bet no otras puses, varbūt es esmu tāds vienkārši tapēc, ka pārāk daudzas lietas es jūtu caur viņu, un kaut arī viņš ir cits, es esmu arī daļa no viņa.

Bet patiesībā es godīgi varu pateikt, ka es nemaz nezinu, kas ir viņš, tas, kas man reizem ir tik tuvu blakus. Es tikai zinu, ka viņš ir. Un ne tikai man, bet arī manam tēvam.

Reply | Parent