drako

Ko dod regulārs sekss (c) Tvnet ;-)

Apr. 28th, 2004 | 04:47 pm
From:: drako

Regulāra mīlēšanās, aptuveni četras līdz piecas reizes nedēļā, aizkavē sirds mazspēju. Īpaši svarīgs regulārs sekss ir vīriešiem. Mediķi uzskata, ka regulāra mīlēšanās palīdz uzlabot fizisko formu un paildzina dzīvi. Seksa laikā cilvēkam izdalās vairāk endorfīna, respektīvi, prieka hormona, kas nostiprina imūnsistēmu un aizkavē dažādu slimību rašanos. Starp citu, vīriešiem seksa laikā rodas testosterons - vīriešu hormons, kas stiprina kaulus.

Sekss palīdz notievēt. Interesants ir fakts, ka vidēja svara sieviete (aptuveni sešdesmit pieci kilogrami) var izvēlēties - nospēlēt vienu tenisa maču vai nodarboties ar seksu. Svara zaudējums šādos apstākļos ir pilnīgi vienāds. Abu procesu laikā sadeg vienlīdz daudz kaloriju.

Regulārs sekss palīdz cilvēkam kļūt enerģiskākam un veselīgākam. Seksuāli aktīvi cilvēki daudz retāk slimo, un viņiem ir izveidojusies spēcīgāka imunitāte pret dažādiem vīrusiem.

Starp citu, sievietēm ir vērtīgi regulāri nodarboties ar seksu, jo šā procesa laikā organisms izstrādā sieviešu hormonu estrogēnu. Tas mazina holesterīna līmeni asinīs.

Sekss dzēš stresu. Šis apgalvojums nav nekas jauns un neprasa papildu pierādījumus.

Vai tev no rītiem ir grūti piecelties un aizdzīt rīta miegu? Viens no veidiem, kā pilnībā pamosties, ir pamīlēties. Nav nepieciešams ilgs sekss, pietiek ar desmit minūtēm, un būsi gatava aktīvai dienai. Ir vēl kāds apgalvojums, kuram ir grūti piekrist. Tas ir atkarīgs no katras sievietes organisma īpatnībām - sievietēm, kuras regulāri nodarbojas ar seksu, ir daudz regulārāks mēnešreižu cikls.

Visbeidzot, daži eksperti uzskata, ka orgasma sasniegšana palīdz cīnīties ar dažādām infekcijām. Secinājums – mīlēsimies biežāk ar savu mīļoto cilvēku un slimosim retāk.

Link | view all comments


Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.