The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, November 8th, 2008

    Time Event
    12:04a
    Pa iluminatoru redzēt, kā lidmašīna aizbrauc, bet soma paliek ratiņos - nav foršākais skats, ko var piedzīvot. Labums vismaz ir tāds, ka stāvot pie bagāžas siksnas, neatrodot tur savu somu, tu jau zini, kas ar viņu noticis.
    Manējo ar ilgi marinēja, bet tomēr beigās iemeta.
    Kolēģis un vēl kādas 5 personas atlidoja bez bagāžas, kura :"veiksmīgi" Kopenhāgenā uz bagāžas ratiņiem arī palika.
    Nu, neko. Uzreiz piereģistrējām kolēģa nozaudēto somu. Kad dabūs - nezin neviens. Fantastika, ņemot vērā, ka tur bija 3 svarīgas lietas priekš starptautiska kongresa novadīšanas, kas notiks nākamnedēļ Rīgā. Jā - tas nozīmē, ka nāksies vien atkal gludināt kreklus un pucēt kurpes. Lai nu kā, tajā kongresā būs arī vismaz 5 personas ar kurām bijām pagāšnedēļ Vīnē, so, gan jau būs vareni! :)

    Vēl man tagad mājās ir 2-as gleznas, no kurām 1-na tapa manu acu priekšā. Nekad neesmu pircis neko tamlīdzīgu, bet tur bija uzreiz tā, ka - šo es savā istabā Do WANT! Nu, nav jau gluži glezna kas ir glezna. Jo nav gleznota ar otu, bet gan ar "spray" krāsas baloniņiem. Anyway, ļoti patīk. Un vēl man ir dragōna glezna.

    Lai nu kā, esmu mājās un gribētos socializēties, vai vismaz iedzert. Izskatās gan, ka ne viens, nedz otrs laikam nespīd.

    Un vispār šeit ir auksts :)

    << Previous Day 2008/11/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba