The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 14th, 2008

    Time Event
    1:02p
    Brr..
    Tajās sapulcēs pārāk daudz sanāk domāt.
    Vispār, jāsecina, ka man ir ļoti labvēlīgs skatījums uz paša nākotni. Ir iestājies tas brīdis, kad ir sajūta, ka varu paveikt da jeb ko, ja vien pietiekoši spēju koncentrēties (attiecīgi ja nav kaut kādi blakuseffekti/traucējumi, kas daļu koncentrēšanās spēju paņem uz sevi), kā arī pārvarēt slinkumu (ko veiksmīgi izdarīju vakar, kad galīgi negribējās uz lekcijām, un pēc tam - to laikā, gribējās prom, jo nežēlīgi smagi plakstiņi bija). Ai, nu labi. Slinkums ir atsevišķa tēma, un tas ir cilvēcīgi - būt slinkam. Vispār jau tās lekcijas man baigi patīk. Īpaši pedējā. Tajā no pasniedzēja (A.Baldiņš) var daudz interesanta redzēt, dzirdēt. Un arī jautri ir.

    Ko es darīšu tālāk? Vajadzētu kaut ko apēst, un pēc tam pārvarēt slinkumu un aizbraukt līdz Gaiļezeram :)
    Labu Jums apetīti!
    1:11p
    Daudziem cilvēkiem raksturīgi (īpaši Latvijā) ir nosodīt, ienīst, aprunāt gudrākus par viņiem cilvēkus, tā vietā, lai viņos ieklausītos un kaut ko iemācītos. Un cik daudzi no jums ieklausās oponentā un viņa argumentos, izanalizē tos, apsver, va viņam nevarētu būt taisnība, pirms brāķēt muti. Jo brāķējot muti, gadījumā, ja visi +/- netiek ņemti vērā ir... nožēlojami.
    Redz - tāda tirgus mentalitāte. Skatīties citam mutē, neaizdomājoties, ka citam vismaz kaut kas mutē ir, atšķirībā no paša.

    Ām, nē, tas nav par kaut kādu konkrētu šodienas vai citas dienas gadījumu. Vienkārši sens viedoklis, ko jau sen gribējās uzrakstīt. Šodien vienkārši to atcerējos.
    2:35p
    Ne vienmēr sanāk kā gribas. :)
    6:41p
    bro paslīd no klāja,
    jo stāja ir vāja un salauzta kāja.
    Tam kaija māja un albatross rāja.
    Un to visu redzēja skolotāja.
    Un iemācīja.
    Vecamtēvam arī.

    << Previous Day 2008/10/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba