The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 11th, 2008

    Time Event
    1:43a
    Nu re. Mājās. Vispār nepaspēju pa durvīm ienākt, kā jau bars ar doteriem sauc uz spēli. Nu, neko - uzspēlēju.
    Tagad jāiet laikam paēst un izkravāt somas.
    Vienvārdsakot rauts vakar iznāca labs. Nu tā, ka nobeigumu, protams, atkal neatceros. Vispār pirmo reizi komandējuma laikā šitā piemaujos. Bet bija forši. Redz austumi no rietumiem atšķiras ar draudzīgumu un atklātību. Rietumnieki parasti ir pasīvi, atgrūž citus. A krievam.. nopērc šņabi un var sēdēt un runāt par jebko. Abpusēja atklātība bez aizspriedumiem.
    Ai, nu vienvārdsakot Istambula ir skaista pilsēta. Tikai turki paši, nedaudz par daudz uzmācīgi, tādā ziņā, ka mēģina no tūristiem naudu dabūt, kur vien var. Piemērs: ielidojot, viens mūs iesēdināja taksī un par to gribēja 1 eiro. Lieliski :)
    Uz beigām jau tas likās tik pierasts, ka vairs pat nekrita uz nerviem. Bet, nu, dāsniem cilvēkiem tur ir ideāla vieta izputēšanai. Jābūt raksturam.

    Ai, ko nu es te muldos. Gribēju tik teikt, ka esmu bek un kaut ko var sadarīt rīt/parīt.

    P.S. - vēl man tā Istambula baigi asociējās ar Assasins Creed. Jo kinda ar tie torņi tur visādi un ēkas :) Un fonā vislaik tāda vietējā mūzika skan skaļruņos. Nu arābu tipa.
    Suvenīri: Sakarā ar šīsdienas veselības apsvērumiem, neko grandiozu nenopirku. Taču tiem, kas uzprasījās, šo to būšu atvedis :) Pagaidām viennozīmīgi tās ir Mafia un Žū(nē - Malteserus nedabūju). Gan kaut kas VikBoRdo ar tiks. Nu pārējais jāskatās. Nav jau arī tā, ka daudz viskaut kas ir sapirkts. Jūsu ir pārāk daudz :)

    Offt. mūzika: )

    << Previous Day 2008/10/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba