The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 21st, 2008

    Time Event
    12:27p
    Tā, atceroties vakardienas "šausmas", padalīšos ar tām.
    Vienvārdsakot, kā jau daudzi zin, man mājai ir tādas diezgan paplatas skārda āra palodzes. Ja labi grib, tur pat cilvēks var mierīgi no loga uz logu rāpties.
    Vienvārdsakot vakar atnāku pēc kino uz mājām (bik par kino - "Get Smart" ir gana labs mūvis. NE jau saturiski.. bet smieklīgs). Protams Skaipā jau bars ar Dotistiem, nu davai uzšaus vienu fikso pirms miera. Ok, sākam tā kā jau to partiju, viss notiek... a man zin kā, datars pie loga iznāk. Logs pa labi no manis, kad sēžu (tā kā kad pliks pie kompja piesēžos visi visu redz, jo aizkarus/žalūzijas jau kādu laiku nelietoju. Bet nu ko nu par to pornogrāfiju... es te šausmeni stāstu!). Tātad sēžu, pēkšņi FSSSSS tāda ēna palido aiz loga garām. "WTF?!", pie sevis nodomāju. Tad atkal FSSSS un apstājas tur pat aiz loga. Skatās uz mani, tad atkal uztaisa kūkumu un FSSSSS projām. Nu, labi, es jau tāds mierīgs, jo izskatās no malas, ka viss tiek kontrolēts, taču biku tomēr kaut kādas raizes iekšā sēž. Zin kā - bērns tomēr. (ja vēl nesapratāt - tas kas aiz loga, bij mans kaķis). NU ok... nepaiet ne pāris sekundes kā ar acs kaktiņu izskatās, ka tāds FSSS un pazūd nevis uz sānu, bet uz leju. Bļe man panika nahuj! Saku Skaipā pa mikrafonu: "pizģec ir, džeki, man jāskrien.. kaķis laikam tikko pa logu izkrita". Norauju austiņas, skrienu rāpties pa logu ārā, lai apskatītos, kur jams ir. A sīkais pidriķis kādus 20 m no manis uz tās pašas palodzes sēž un stulbi lupī. Un tad atkal nesās virsū. Nu moins kaskadieris tāds. Ok, iedabūju jamo iekšā un aizvēru logu. Inaf. Vecais kaķis arī mēdza staigāties tur, tomēr ne jau tā, ka pilnā ātrumā nēsājās.
    Ir jau kā ir ar tiem mazuļiem. Neskatoties uz to, ka lielākoties viņi situāciju kontrolē, senči tāpat vislaik uztraucās, ka tik kaut kas nenotiek.

    Current Mood: Ņjūūūzzzz!
    Current Music: http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY&feature=related
    3:14p
    Sēžu, lasu, skatos. Un ir vēlme ātrāk tikt mājās, lai ķertos "vērsim pie ragiem"!
    Ir tāds addicts beidzot man uzradies. Cerams, ka nepazudīs. :)
    8:07p

    << Previous Day 2008/08/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba