The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 13th, 2007

    Time Event
    10:56a
    Ok. Brauciena laikā sanāca vilšanās, ka firma, kas mūs uzņem, neaizveda mūs uz Romu. Līdz ar to, vakar vakarā pēc trenniņa braucām vien paši. Protams, ka pēc pulksten 19:00 viss jau bija ciet, un arīdzan bija tumšs, līdz ar ko no iekšpuses neko neredzējām, bet no ārpuses nācās bildēt "NightSnapshot" režīmā. Anyway vismaz kaut ko pasafočēju.

    Vakar secināju, ka nav labi aizgulēties, jo, ja nokavē šoferi, rodas zināmas komplikācijas. Nezinu kā tas sanāca, taču man pulkstenis bija pagriezies 1h uz priekšu, līdz ar ko piecēlos un gāju brokastot stundu vēlāk, nekā bij plānots. Kad ziņās ieraudzīju laiku, sāku nojaust, ka kaut kas nav tā. Tā arī izrādījās. Taksi nevarēja dabūt, līdz ar ko ņēmu autobusu "apmēram pareizajā virzienā". Autobuss izrādījās neīstais - nogriezās ne tur. So pāris km nolēmu čapelierēt ar kājām. Enīvēj laiciņš bij foršs un saulains, tā kā sanāca feina pastaiga. Tikai mazliet steigā. Vakar nolikām eksi un saņēmām savus (kārtējos) sertifikātus.

    Arābs vakar atkal izcēlās... Romā uz ielas tirgoja kaut kādus ceptus riekstus or smth (neesmu drošs kas tie bija). Nu šis gribēja paskatīties cik liela ir tūtiņa, kas atradās bikiņ aiz pannas, kur jamie cepās. Itāļu pārdevējs nesaprasdams ko tas arābs tur veido, sāka aizstāvēt savu "īpašumu". Sākumā ar vārdiem. Taču arābs nepadevās, jo viņa misija bija redzēt tūtiņas izmēru. Nu galu galā pārdevējs apbruņojās, aizstāvoties ar karstu cepšanas lāpstiņu, pēc kā arābam radās apdegums uz rokas. Katrā ziņā varēja uzjautrināties &)). Arābs ilgi bij dusmīgs uz to večuku, kurš patiesībā vienkŗrši arābu nesaprata. Viņš gribēja iet uz policiju, lai to onkuli sodītu. Es jamo apturēju, jo tur bij tāds nieks (1 pieskāriens rokai ar lāpstiņu, aizstāvot savu īpašumu), ka tas viennozīmīgi nebija policijas uzmanības vērts. Taču arābs 20 minūtes vēl pēc tam nespēja nomierināties un tik vārījās, kāds tas večuks ir idiots. Well, whatever, domāju, ka beigās tomēr sanāca viņu pārliecināt par to, ka viņš vienkārši aizstāvējās, jo arābs ļoti mērķtiecīgi sniedzās pēc viņa mantas, un bija citādi neapstādināms.

    Šodien uz mājām. Beidzot. Gribas atpūsties, neko nedarot. Rītdien iespējams būs jāpiepilda savs rest-time priestam. Pirms braukšanas "jāapmaina" palikušie eiriki pret vīna pudelēm.
    Varbūt rītvakar kāds vēlas kkur mierīgi pasēdēt?
    3:28p
    Šovakar ap 24:00 būšu mājās. Ja ir kaut kādi plāni/pasākumi (tik vēlu), es varētu ņemt dalību.
    4:44p

    << Previous Day 2007/10/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba