The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, September 3rd, 2007

    Time Event
    7:22p
    Shodien nezinu no kaa tik depresiivs/neko negriboshs gariigais, ka es pilniigi vareetu nogalinaat mushu!

    Priekshniece piedaavaaja, ka firma vareetu vismaz daljeeji segt Palma cenu. Neparko nepiekritiishu. Man nav pretenziju savu personiigo darba telefonu izmantot darba vajadziibaam, un darbs jau taa man paaraak daudz dod. Kad sanaaks laiks, aprunaashos ar vinju.

    P.S. - Shodien ieksh RIMI, atshkjiriibaa no pagaashaas reizes, man Puravu-burkaanu salaatu vietaa ielika Puravu-burkaanu salaatus. Najss! &)

    Jaacer, ka riitdien buushu dziiviigaaks, nekaa shodien.

    Veel mani shodien Infekchos nosauca par Sargengjeli. Nezinu, cik manii ir no engjelja, bet sargaat censhos. Katraa zinjaa patiikami, jo sargengjelis ir bijusi viena no mana muuzha lielaakajaam sapnju profesijaam, lai arii taa nav reaala.
    7:52p
    Atkal par Bowlero.
    Par cik pagaasho nedeelj neiznaaca pasaaciens deelj taa, ka nedabuujaam celinjus, tad saakam no gala..

    Sho ceturdien peec darba (orienteejoshi plkst. 19:00), es norezerveeshu celinju(-s). So tie, kas grib braukt, veelams dodiet zinaat (ja pat neesat droshi), lai laiciigi var norezerveet celinjus (un peec tam atcelt, gadiijumaa ja buus par daudz).

    Kaapeec ceturdien? Jo piektdien zucim ir dzimene. Un principaa kaapeec gan neaizbraukt darba dienaa? Var tachu mieriigi atpuusties arii bez alkohola pateerinja, vai vismaz samazinaatos daudzumos.

    << Previous Day 2007/09/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba