The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, August 10th, 2007

    Time Event
    12:55a
    Bla šodien ne pa jokam uzvilkos. Joprojām nervi uzvilkti.
    Nezinu vai pamatota bija mana rīcība, vai nē... joprojām nespēju īsti saprast, vai pareizi rīkojos. Vnk aizstāvēju savu "teritoriju".

    Karo4e, kā jau zināms, vecākā māsa kādu laiku bija izvākusies no mūsu dzīvokļa, pēc kā es sajutu tādu kā brīvību. Tagad "nezināmu iemeslu dēļ" viņi abi ar Aldi atkal nakšņo pie mums! Nu protams ģimene ir ģimene un visas lietas... bet nu ir kā ir. Tad nu lūk ievācās viņi pie Ināras lielajā istabā.

    Šovakar sēžu spēlēju savu kārtējo "ņiriaļno" maču CS. Pēkšņi istabā ienāk (pēc izskata aplietojusies/apdzērusies) Ināra ar kaut kādu džeku, kuru pirmo reizi redzu. Nu pagāja kādas 20 sekundes, kamēr sāku nojaust, kas notiek. Nu un tad nostrādāja instinkts sargāt savu teritoriju. Vienvārdsakot aiztriecu māsu ar visu džeku nakuj. Mēģināju gan ieskaidrot, ka pirms kaut ko dari, varbūt jāpajautā, vai citiem nav iebildumu... bet nu tas bija tik "nagļoš", ka prosta ne sveiki ne labdien.. ienāk istabā, izslēdz gaismu.. nu un 'tipa ar tekstu "nu tu jau pats saproti" abi apsitušies aiziet augšā uz gultu. Protams līdzko viņi tika augšā, viņiem nācās samierināties, ka istabā sēž "pārāk nikns suns"!


    Bet vot tagad nu jau stundu sēžu un domāju.. vai mana rīcība bija nepareiza un nosodāma, vai barbūt tomēr manai rīcībai ir attaisnojujms.

    Un tagad nevaru nomierināties, jo iekšēji valda dusmas un vainas apziņa vienlaicīgi.
    2:12p
    Vot tomēr atļaušos šo to ierakstīt...

    Vispārībā drošvien neesmu vienīgais, kam nepatīk saskare ar "patiešām stulbiem cilvēkiem". Nu ja viņi tevi neskar, tad itkā vienalga, bet ja tev ar tāda tipa cilvēku ir jāsastrādājas vai jārunā, tas ir garām.

    Konkrētāk L.I.C.-ā vienā no laboratorijām ir viena tante. Un man par viņu ir radies priekštats, ka izņemot savu ikdienas darbu, ko, iespējams, viņa veic labi, viņai prāts tālāk negrib pavilkt. Kā viens no maniem zviedru kolēģiem reiz sacīja: "Here in sweden many people are so stupid. They are just like robots, doing their daily job good, but in everything else they are really stupid and do not know or do not want to know anything else." Nu kaut kā tā. Doma tāda, ka viņi savu ikdienas darbu saprot un veic labi, taču viņiem smadzene neatveras citās daudzajās dzīves jomās.

    Vot tad nu ši laborante katru reizi man zvana, kad viņiem kaut kas nav tā. Tur laboratorijā ir ārste un otra laborante, kas tiešām manā skatījumā ir ļoti gudri un loģiski domājoši sievišķi. Bet šī... nu tā ka vienkārši elementāras lietas nespēj izdomāt. Un varat iedomāties, kas notiek, kad viņa man pa telefonu mēģina izskaidrot problēmas būtību... 50% gadījumu, aizbraucot uz laboratoriju, es konstatēju pavisam ko citu, nekā no viņas biju sapratis. Un viņa tik zvana un zvana no sava mobilā. Nu nav jau tā ka man kādreiz būtu kādas vispārējas pretenzijas pret jebkuru no cilvēkiem uz planētas. Bet citreiz īslaicīgi uznāk.. īpaši, kad tev nu jau kārtējo reizi sava atvaļinājuma laikā ir jāraustās, braucot pie šī cilvēkradījuma.

    HuDiZH!

    << Previous Day 2007/08/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba