The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, July 26th, 2007

    Time Event
    10:48a
    1,5 days left!
    10:49a
    Bļāviens, ar to LCD moni toreiz tā arī viss apstājās.

    Karoč šodien/rīt jāmēģina kaučkas noskatīt un nopirkt, since tā doma "dabūt lētāk", nereti noved pie liekas gaidīšanas un čakara. Tad jau moš labāk tos 20-30 Ls piemaksāt, bet dabūt uz sitiena.

    Vot.. jāsāk ložnelēt pa inķerņetu.

    Update: Šitas bij tas, kuru biju noskatījis ~1/2 gadu atpakaļ: http://euroshop.delfi.lv/monitori/lcd_monitori/_samsung_931bf_19_lcd_ls19medsbq_edc/ Palicis par 50 LVL lētāks, taču jāpaskatās moš kkas jaudelīgāks.
    12:01p
    Sakiet ko gribat, bet man uznāca kaut kas līdzīgs kā Madim ar War3 diskiem, izņemot to, ka es nebiju vafelē... tomēr nupat caur ebay esmu iegādājies šādu skaistumu:

    http://www.gameslave.co.uk/content/steelsound-5h-review/



    (SteelSound 5H USB Pro Gaming Headset)
    1:25p
    OK, iznāks vēl viens posta-spams šodien.. taču atradu diezgan labu rakstu par LCD monitora izvēli (lai gan bāzēts uz geimeriem, tomēr var noderēt ikvienam informācijai):

    http://www.d-silence.com/feature.php?id=249&pn=1

    Teiksim, cik noprotu, tad jau būšu aplauzies tajā ms rādītājā. Jo laikam tomēr, jo tas ir mazāks (nevis lielāks) - jo labāk!
    2:00p
    Gatavojoties atvaļinājumam, esmu noskatījis arī nākamo upuri:

    http://ee.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854

    P.S.: Ok tagad esmu jau arī ļoti vieglā vafelītē. Šampis karstumā ir diezgan spēcīgs. Bet es sagaidīšu ausis, un ja es tik un tā nedzirdēšu CSā tās skaņas tik labi, ka var perfekti dzirdēt pretinieka atrašanās vietu aiz sienas... tad tā skaņaskarte ir definately nākamais pirkums.
    Šodien secināju, ka hobijs ir neatņemama vīrišķa dzīves sastāvdaļa. Un tai ir jāziedo līdzekļi! Nu visi jau zin to teicienu "Visa nauda aiziet mocī!". &)
    7:55p
    Runājot par WoWu...

    Man šķiet, ka drīz laiks lasīties no šī servera uz citu. Jo jams imho palicis pārāk tukšs! Pat instancēm 1-nu party vairs nevar savākt.. agrāk varēja vienlaicīgi 3-4 partijus satikt iekšā.

    Sux!

    << Previous Day 2007/07/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba