The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 2nd, 2007

    Time Event
    9:18p
    Drošvien tāpēc jau man tas darbs patīk.
    Jāuztraucas būtu, ja darba nebūtu.
    Pirmdien atkal jāuzņem kārtējais ārzemnieks. Šoreiz lielākais Eiropas eksperts (\m/). Redzēsim, kā tas "eksperts" tiks galā. Godīgi sakot, ceru, ka saremontēs, jo man no kādreiz mīļās laboratorijas nu jau gandrīz slikti metas. Tas draņķis licis ciest i mums i laboratorijai, par laimi attiecības nav iedragājis - tikai uzlabojis.
    Izskatās, ka klientu starpā kļūstu arvien atzītāks.. un arī kolēģu. Beidzot sāku just sava darba augļus (kas nebūt nav nauda).

    Runājot par naudu.. par cik man īpaši nav laika jamo tērēt, esmu pēdējā laikā ievērojis, ka visiem ir vēlme no manis aizņemties. Pie kam apaļas summas. Cerēsim, ka atdot neaizmirsīs.

    CSā beidzot esmu sācis piedalīties Eiropas vienā no līgām, jeb ESL ( www.esl.eu ). Piedalos tur zem kādreiz labi zināmas komandas taga - *BoS* aka "Brotherhood of Steel". Sakarīgi džeki btw. Nav kā citi "neriki", kuri visu laiku spēlē CS. Mēs tā mēreni, pēc darba izspēlējam kādu līgas spēli.

    Pagāšās nedēļas dusmas, īgnums un nervozums ar biku ir pazudis. Nu OK, sorry, ja kādu personīgi aizvainoju. Gan atdarīšu.
    9:38p
    Ieņirdzu par sākumu! &D Tik uz beigām tā muldēšana apnicīga.

    http://uk.youtube.com/watch?v=ssSQR-6Vw6I
    11:09p

    << Previous Day 2007/07/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba