The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, May 31st, 2007

    Time Event
    4:53p
    Atkal visu dienu neēdis.
    No rīta (nu jau kārtējo dienu pēc kārtas nogulēju modinātāju, pamostoties knapi pirms deviņiem). Līdz ar pamošanos saņēmu arīdzan telefonazvanu bietē (arī pierasta lieta), līdz ar ko pa taisno no gultas ātrajā dušā un uz mašīnu. Nosēdēju BKUS-ā "Gaiļezers" pusi dienas, risinot kaut kādu pašam nesaprotamu fenomenu (jebšu mēģinot atrast vainas cēloni). "Itkā" atrisinādams problēmu, totāli izbesījies, ka neesmu sapratis, kas par vainu, un morāli sagrauts devos uz biroju, lai blieztu lielu sacerējumu (ar ilustrācijām) saviem ārzemju padomdevējiem. Tā nu rakstīju to sacerējumu 2 stundas.
    Rīt no paša rīta uz Stradiem. Un esmu gandrīz pārliecināts (nu iedragāta man pašpārliecinātība šodien), ka rīt nāksies atgriezties pie šodienas sāpošā aparāta.

    Well - ko lai saka: Ir "bad days" un ir "very bad days", un dažreiz arī "good days", taču tam ir nosacījums, ka jāaizmirst par darbu. Jo darbs pēdējā laikā asociējas tikai ar problēmām. Bet nu par to risināšanu es saņemu algu - tā kā tas ir ok.

    Drīz varēšu doties mājup, apēst savu pirmo ēdienu dienas laikā, padzert alu un uztaisīt daudz HS. Jā - tāds tā kā man šodien plāniņš.

    P.S. - MTG ar kkad varētu uzšaut. Dikti sagribējās. Bet laikam ne šodien - slikts gars.

    << Previous Day 2007/05/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba