The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, January 25th, 2007

    Time Event
    12:57p
    Fpisdu - te tev nu bij..........
    Maucu uz Stradiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3:52p
    Uz Alfu, anyone?
    Kaut ko ieēst moš un tā...

    Nu, ja kas - mans numurs, domājams, jums ir!

    P.S.- Jā.. Strados jau biju.
    7:27p
    Nu vo.
    Šodien beidzot tiku +/- līdz Alfai iepirkties.

    Nopirku māsām kopistisko dāvanu viņu Dzimšanas Dienās - mikroviļņu krāsni (grozies kā gribi, tādas ekstras mums mājās vēl nebija), nu un sev atkal šādas tādas "šmotkas" nu jau ierastajā Montonā.
    Khem.. kārtējo reizi apaļa summiņa aizgāja.. bet nu šoreiz vismaz vajadzīgās lietās.. nevis vielai no traukiem ar procentu zīmi un citām izšķērdībām.

    Tagad tākā varētu paWoWot, nu vai paCSoties (citreiz smiekli nāk, par darbības vārdiem, ko sanāk izveidot).

    P.S.- runājot par darbības vārdiem, ir viens tāds vārds, kas arīdzan ir pa taisno pārņemts no angļu-datoru vārdnīcas, un nu jau visiem diezgan pazīstams - logoties.

    Tad nu lūk ienāca prātā kārtējais stulbums, jo grozies kā gribi, bet nu jau atkal šaj vārdā ir kāds "nickneims", kas daudziem šeit ir pazīstams. Jā tas ir Logs aka Lodzinjsh. Tad nu lūk:


    logoties = tēlot/parodēt Lodziņu.
    ielogoties = īslaicīgi noparodēt Lodzinju.
    izlogoties = (varbūt palīdzēsiet? - nevaru izdomāt normālu paskaidrojumu)
    pārlogoties = pārāk bieži un nepārtraukti tēlojot logu, kļūt par retardu.

    Viss.

    << Previous Day 2007/01/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba