The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, January 17th, 2007

    Time Event
    12:09a
    Ar katru dienu ar vien vairāk sanāk secināt, kāds bērnudārzs ir mani draugi un es.
    &)

    Nu.. tas jau labi. Lai bērnība nekad nebeidzas!
    9:20a
    "Mitsubishi Outlander Sastreegumu Kauss" @ Radio SWH katru rītu ap pulkstens 8:30.

    Vispār būtu interesanti pamēroties spēkiem, taču jāatzīst, ka neesmu tik labs visu ceļu pazinējs, lai bez noteikumu pārkāpumiem sastrēgumu laikā uzvarētu otru. &)

    Nu ko, jātransformējas no Miegarūķa par Darbarūķi, jāiet iedzert rīta tēja ar pīrādziņiem, un jāsāk rosīties.


    P.S. - un beidzots atkal, pēc vakardienas Lielajiem Panākumiem, šorīt esmu "Saules" statusā. Patīkami.. bet darbi no tā mazāk nepaliek &) Nē nu paliek mazāk par tik, cik padaru, un vairāk par tik, cik uzrodas kas jauns.
    Joprojām ņemos ar tiem līgumiem... tas ir laikam tas darbs, kas nu jau man vairs tik ļoti pie sirds neiet. Labāk kaut ko paskrūvēt. Lai gan agrāk bija otrādi... labāk patika sēdēt un kaut ko veidot excelī vai DB.
    6:58p
    Patiesībā, ir brīži, kad darbs sāk ļoti besīt. Un kad tu pilīgi reāli sāc domāt par aiziešanu.
    Īpaši tad, kad tavs viens no zinošākajiem kolēģiem uzkāpj uz korķa, taisās iet prom no darba, un viss, ko pārējie var par viņu pateikt... ir neko labu. Rezultātā esmu palicis būtībā viens zinošais uz lielāko daļu mūsu nopietnās produkcijas... un nemaz negribas domāt, kas gaida priekšā.

    Un tas, ka priekšniecība tā mierīgi pasaka, ka par virsstundām mēs dabūsim brīvdienas... kad visam servisam jau ir sen skaidrs, ka brīvdienu nebūs! Jo pārdevēji ar skrūvgriezi pie klienta nebrauks... nu man nav vaardu par to. Jā.. piepacels mēneša algas...

    Ai... vot pilnīgi vai gribētos ņemt piemēru no Valda... un lai jau tas "varenais" J.I.M.s mokās savā sulā.

    Ai.. karoče jāsāk tiešām pārtraukt būt par firmas "patriotu". Neredzu tam nekādu jēgu. Nekādu novērtējumu. Nakādu atziņu. Nu, jā. Ok.. daudzi kolēģi novērtē mūsu pūles.. bet "priekšniecība"... tik to vien dara, kā smaida ar viltus smaidu, mēģinot "uzmundrināt" savus darbiniekus... un kad tu pastrādā kādu laiku, tu saproti, cik tas viss kļūst banāli.

    Turpmāk strādāšu normālu darba laiku. Līdz 18:00. Vsjo!
    Skatīsim, kā viņi dancos tad.
    10:53p
    Nu vo. beidzot ari iman darba diena +/- beigusies. Nupat pabeidzu tos paaris liigumu pielikumus, kas man shodien bij jaasagatavo.

    Tagad laikam 1 dotu un guleet.

    << Previous Day 2007/01/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba