The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, January 4th, 2007

    Time Event
    8:18p
    Ok...
    Šodien neīdēšu.
    8:22p
    hatters ierunājās par kopistisku braucienu uz Jūrmalu. To var!

    Bet man šodien braucot uz Cēsīm ienāca prātā, ka hell yeah, es gribētu ar mašīnu uz pāris dienām izbraukt prom no Latvijas. Nu liek ne Lietuvu/Igauniju, bet kur tālāk. Nu kaut vai Somiju vai Poliju... varbūt vāciju, vēl labāk Franciju vai Spāniju/Itāliju. Vot tikai pēdējiem ar pāris dienām toč nepietiktu... Tur vismaz nedēļa-divas.

    A vēl es šodien izdomāju, ka gribu specializēties vienā instrumentā, ar kuriem šobrīd padaudz laika sanāk strādāt. Jā, jā - tie paši "golfi". Since lielākoties speciālisti ārzemēs ir nodalīti: t.i. inžinieri dara savu darbu, aplikāciju/produktu speciālisti savējo. Man šobrīd sanāk darīt abus, un es nemaz nesūdzos. T.i. man patīk, līdz brīdim, kad kaut kas nesanāk... Bet es labprāt aizbrauktu uz kādu advancētu trenniņu un apgūtu par tiem vairāk. kaut vai uz Barcelonu vai to pašu Vāciju, kur šo aparātu trenniņi pārsvarā notiek. Ja vēl ņem vērā, ka šī aparāta apmācībās neesmu bijis.. man šķiet, ka es par to ļooti daudz jau zinu.. kuļoties caur visādām ražām un neražām.

    Nu tik daudz par tādiem kā plāniņiem..

    Ah, vēl kā izrādījās (un to mēs tikai aizvakar atklājām) mūsu inžinieriem (arī man) vairs Latvijā jau 3 gadus nav derīgi ražotāja izdoti sertifikāti par aparātu apmācības kursu veiksmīgu beigšanu. izrādījās Latvijā jau 3 gadus pastāv institūcija, kura šos sertifikātus dala, un kura ir vienīgā, kuras sertifikāti ir derīgi LR. Nu, būs biku tagad jāpiepūlas vairāk, lai dabūtu šīs iestādes sertifikāciju.. ņemot vērā, ka jamie var būt piekasīgi.. a mums kolektīvā starp inžinieriem kaut kā reti kurš pēc izglītības ir "tehnisks". Tāpēc arī mēs neskaitamies inžinieri oficiāli.. bet gan skaitamies par Medicīnas Iekārtu Speciālistiem. Par inžinieriem mūs saukā laboratorijās &).


    Ai, pietiek rakstīt klabā.. jābliež lielā atskaite zviedriem.


    P.S. - http://portal.warcraft.lv/page.php?46 - interesanti, bet kaut kādā "@ļikā" sēdēt negribētos.

    << Previous Day 2007/01/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba